Ördögi összeesküvés áldozata lett a Budapest Motor Fesztivál

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 1228

Azt hiszem, én mindent megtettem, amit tudtam, meg ami rajtam múlott. Lelkesedtem, készültem, terveztem, posztoltam és beharangoztam, még belépőjegyet is akartam sorsolni, hogy idén is legyen és jó legyen a Budapest Motor Fesztivál.

[​IMG]

Persze közben legbelül féltem is attól, hogy mi van, ha elmarad. A hírek valamivel gyorsabban eljutnak egy újságíróhoz, mint máshoz, meg vannak belső infók, de inkább nem mentem bele jobban a részletekbe... nem is akartam belegondolni, hogy mi van, ha elmarad a motorkiállítás. Készülődtem, ahogy ilyenkor mindig, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen, mert sok intézni való van egy kiállítási megjelenéssel.

Aztán ma délelőtt jött a hivatalos hír, hogy a szervező úgy döntött, hogy elmarad a rendezvény, majd telefonon is felhívtak, hogy mindenkit értesítsek, akit tudok, állítsam le a bannereket, majd töröltem az eseményt, és a jegysorsolásra sem lehet már regisztrálni.

Mikor ez utóbbi cikket akartam módosítani, az admin felületen a 666-os szám fogadott. Pont ennyien olvasták a cikket addig a pillanatig. Hát mi ez, ha nem ördögi összeesküvés?

A többi médiummal ellentétben nem tettem fel ma a cikket, hogy holnap a hírlevéllel még több emberhez eljuthasson a rossz hír. Mert szerintem rossz hír az, hogy az egyetlen olyan rendezvény, ahol a magyar motorpiac összes szereplője bemutatkozhatna egy évben egyszer, elmarad.

De tekintsünk a jövőbe! Innen talán már nincs lejjebb, innen már csak felfele van.
Szegecs, tt100 és Zsófesz kedveli ezt.
  • Katas
  • tt100
  • birge
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...