Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Ez a hét nálunk lázas izgalommal telt. A hét első fele azért, mert a bíróságra voltam hivatalos, váláskimondási ügyben, aztán kellemesebb program adódott: Valentin nap. Bár tudom, majd akkor ünnepeljük a Valentin napot, mikor az amerikaiak a busójárást, de ez egy remek apropó volt ahhoz, hogy elutazzunk Siófokra, télvíz idején. Mivel ez a város főként nyáron népes és eddig csak olyankor sikerült erre járni, meglepett, hogy Silent Hill hangulat volt. Az üzletek bedeszkázva, egy teremtett lélek sem kószált a parton, csak a varjak károgtak ránk a fákról, amik alatt fázósan-szerelmesen sétáltunk.
    Csatolás megtekintése 13638
    A szálloda, ahová az én drágám szobát foglalt, szinte kongott az ürességtől. A recepciós kedves volt, a szobában két minipezsgő várt minket, szirmokkal körbeszórva. Eltettük emlékbe, mivel egyikünk sem iszik alkoholt. A szálloda mínusz első szintjén volt körmedence, jakuzzi, finnszauna, fényszauna, napszauna, sóbarlang és gőzszauna. Mondanom sem kell, kettesben voltunk ott is, sorban ki is próbáltunk mindent. A körmedence korláttal volt körberakva, nem túl meleg, de nem is hideg vízzel, ott víziszörnyködtünk és a kedvesem azzal játszott, hogy a korlátot megmarkolva és a kezét hosszan és lassan húzogatva rajta, bálnahangokkal szórakoztatott, mivel minden korlát más hangot adott ki. :D Eztán kipróbáltuk a jakuzzit, de mivel egyikünk roppant csikis (nem én), ezért hamar röhögésbe fulladt az is. Aztán jött a finnszauna, ott elmértük a gőzadagot, minek következtében fejvesztve menekültünk a sütőnek keresztelt helységből. A fényszaunában szárazság volt ugyan, de egy pottyantós budiban több hely van, mint ott volt, klausztrofóbiásoknak nem ajánlott és ráadásul 40 foknál nemigen sikerült melegebbet csinálni odabenn. Bár a fényekkel jól elszórakoztunk, ez is uncsi lett úgy 5 perc után. A napszauna kontakthibás volt, először nem lehetett bekapcsolni, aztán meg nem tudtuk kikapcsolni. A lámpa akkor világított benne, amikor akart, de egyébként az egész szerkezet valós funkciójára nem jöttünk rá. Se meleg, se gőz, se fény... Fene tudja. Na mindegy. A sóbarlang zárva volt, szerencsére, mert ki tudja, ott mit alkottunk volna. A gőzszauna meg hát na. Belépett az ember, fincsi meleg. Aztán mikor az első szippantással színtiszta forró vizet lélegez be az ember, hát az sokkoló volt. Leülni nem lehetett, mert a helyiség minden porcikája tűzforró volt, valahogy így érezheti magát a párolt zöldség is a fazékban, mint mi ott és akkor. Menekülés lezajlott, vissza a finnekhez, addigra elviselhető lett ott is a hő/pára. 10 perc ücsörgés után se..es a körmedencébe, "jajmegfagyok", majd ezek után észrevettük, hogy a tábla kint figyel: medencébe ugrálni tilos! Na de ki látta? Csak mi. Akkor jó, futás át a jakuzziba, mert ott melegebb a víz. Elbohóckodtunk vagy két órát, eztán jött a vacsora, ami benne foglaltatott az árban. Gyertyafény, üres étterem, szuper kaja, mi kellhet még? :) Vacsi után jött a telefonos esti mese olvasás a manónak, az eztán történtek cenzúra alá esnek. :D Másnap reggeli és csomagolás, kijelentkezés, mivel volt időnk, kisétáltunk a partra:
    Csatolás megtekintése 13639
    Eztán még mindig volt időnk és nem akartunk túl korán hazaindulni, így előkaptuk okoskát (telefon), kerestünk egy múzeumot és láss csodát! Tőlünk egy utcányira volt egy ásványmúzeum, eldugva egy pincébe! Mivel kavicsimádók vagyunk mindketten, körbecsodáltuk a szépségeket (nem mertem fényképezni), vettünk emlékül egymásnak karkötőt, én fülbevalót kaptam, a párom kulcstartót és metszett követ. Eztán boldog emlékekkel feltöltve indultunk haza. Folyt. köv. :)
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Ezen a héten farsangozni voltunk, Csamos buli. :) Képek itt. A hét végén állatkert volt a program, jól éreztük magunkat. Gyönyörűek a felújított helyek, én már nagyon rég voltam, meg is lepődtem. Kép:
    Csatolás megtekintése 13636 Zsülien király :D szemmel láthatóan nem királynő
    Csatolás megtekintése 13637 szivárványlóri. Majdnem megette a hajam is. A kezemről a gipszet is le akarták csipegetni. De egyszerűen imádtam őket! :D Ismét gyermekes randi volt. Mindkettőt imádom. :)
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Ez a hét egy másik ismeretséggel kezdődött, megismerkedtem a párom kilenc éves kislányával. Eme jeles alkalmat megünnepeltük azzal, hogy bementünk egy kozmetikus szalonjába, apát kint hagytuk a kanapén (mert apa puding - by Gabi) és édes kettesben kilövettük a leányzó fülét. Mikor nekem lőtték nem is olyan rég, én bizony nyekkentem. Ez a kis hős meg sem rándult! Nagyon édes lett az általa választott szívecske formájú fülivel. :) Kimentünk, az apja majdnem elájult :D Ezek után jött a Csodák palotája, végig próbáltunk az összes szerkentyűt, érdemes elmenni oda, az előadás is nagyon jó volt! És hát lassacskán nyakig ülünk a szerelemben, na. :elpirul2::love:
    Az e heti kép:
    Csatolás megtekintése 13635
  4. Ezen a héten megismerkedtem a párom édesanyjával és nagymamájával. Már tudom, kiktől örökölte a humorát! Kép az sajnos nincs, így egy másikat rakok helyette, ami erre emlékeztet. :) Csatolás megtekintése 13634 saját fotó! :)
  5. Erről a hétről nekem ez a képem van, egy kirándulás Budaörsre, a kápolnához. Természetesen randi. :D és még mindig szuper minden. Csatolás megtekintése 13633
  6. Az év második hetére is jutott egy szép program, séta a Kopaszi gáton. Gyönyörű havas (és nagyon hideg) volt! Csatolás megtekintése 13628 Csatolás megtekintése 13629 Csatolás megtekintése 13630
    Kék cinke, széncinke és tőkés récék. A kárókatonát sajnos nem sikerült lefényképezni, túl jól úszott a víz alatt. :D
  7. Nana ötletén felbuzdulva ímhol az első pár szavas blogom január első hetéről. 5.-én voltam egy termálfürdőben fürdeni, nem egyedül. Mondhatni: első randi. Bevállaltam, hogy fürdőruhára vetkezem, volt ugyan bennem para, míg köntösben a medencéhez sétáltunk, de mire odaértünk, én már úgy felidegesítettem magam (fogok-e tetszeni, visszafordul-e hogy inkább mégse fürödjünk meg ilyenek), hogy a köntös repült, vele együtt az álla is :D Azóta is azt hallgatom, hogy nem hitte volna, hogy ilyen lazán bevállalom a közös fürdőzést. Mindegy is. A lényeg: a fürdő nagyon király és szombaton hajnali egyig nyitva van! 21 óra után már alig lézeng bent ember, nagyon jól el lehet lenni, nincs tömeg, szóval jól éreztük magunkat, nem volt zsivaj, tömeg. Az első hétről nekem ez jutott eszembe. :) Csatolás megtekintése 13627