Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Sziasztok!

    Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta az előző bejegyzésemet, nem gondoltam volna, hogy ennyi elvetemült ember van a világon. :D

    A minap a netes kalandozó hadjárataim közepette akadtam erre az érdekes kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__1773806-lakik-innen-valaki-kelet-magyarorszagon-irna-par-sort-rola(Nem tudom, hogy kell linkelni, de nem adom fel. :) )
    Igazából nem is a kérdés az érdekes, inkább fura, hogy bárkiben ilyen kérdés felmerülhet, viszont a válaszok, majd az azokra adott reakciók a meglepők. (Akinek van ideje, olvassa végig, sírva röhögtem rajta. )

    Csak pár szemelvény:
    -Így van, egész más faj lakik a keleti részen. Állatok módjára élnek, még a kannibalizmustól se riadnak vissza. :(
    -Jaj istenem azért már kannibalizmus csak nincs ott. [Pedig van, most ettük meg a makro előadót.]
    -Pedig mondom. Ha arra kell menned, kocsiból ki ne szállj, tankolni se állj meg. Piros lámpa? Ott állnak lesben a vadak. Gázról le se vedd a lábad.

    -Víz kétszer van, reggel 8-9-ig, és este 20-21-ig. Közben elzárják. Viszont cserébe nem vészes a vízszámla.
    -Nálatok reggel van víz? Akkor Te biztos városi vagy.

    -Jaja itt lovaskocsival járunk a jurták között. Netet onnan szereztem, hogy amikor legutóbb kalandoztunk nyugatra, egy laptop volt a hadizsákmány a keresztényektől.

    Személyes tapasztalataim alapján kiegészíteném még pár dologgal:
    -Nincsenek aszfaltozott utak, szamárháton járunk egyetemre.
    -A számológépeinket elkobozták, hogy ne differenciálódjon a hallgatóság. Abakuszt használunk és logarlécet.
    -A tehénfejés nálunk kreditet ér.
    -Gépelemek gyakorlaton cséplőgépet tervezünk, mert erre van piac.
    -Mi még lyukszalagon programozunk.
    -Amúgy onnan tudjuk, hogy tanárral van dolgunk, hogy ő lovon jár.
    -Mikor idejöttem, át kellett térnem a pogány hitre. Azóta mindig van 1-2 kakas az erkélyen, hogy legyen mit teliholdkor áldozni a jurta döngölt föld padlóján.

    Egyelőre ennyi. Megyek lemosom a tehenet a jurta előtt. :D
    Széles utat!
    Sziasztok!
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Sziasztok!

    Kezdésnek be szeretnék mutatkozni: Németh Alexandra vagyok, a 20 életévemet taposom és lassan hatodik éve gyűjtöm az út porát.
    Mutatok képet is, hogy lássátok, nem vagyok Sith:
    [​IMG]
    (Megjegyzés magamnak: több képet nem teszünk közzé, mert így másfél óra volt, mire megtaláltam. :D )
    Mielőtt belekezdtem a blogírásba átnéztem a többi motoros csaj blogját, és mindenki a motoros karrierjével kezdi. Nem szeretném megtörni a hagyomány, szóval lássuk:
    Mint már mondtam, hatodik éve motorozok, azóta van jogosítványom. Motorozni egy Keeway Focus fantázianevű motoron tanultam, amit kb. az 5. óra forgalmi vezetés során megismertettem az előttem haladó Vespa hátuljával. Mivel rájöttem, hogy a Keeway motorok gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, saját részre kaptam egy 50-es Keeway Matrixot. (Jó kis motor, ajánlom mindenkinek.) A Matrix után egy 125-ös MZ következett, szintén izgalmas forgalmi órák után. (Megnéztem a jogosítványom hátlapját, nincs beleírva, hogy ön- és közveszélyes. Találtam viszont egy DONTDRIVE feliratot, de az biztosan nem ezt jelenti. :D ) Mivel fő a fokozatosság, két év után ismét jogosítványszerzési-akció következett, megcsináltam az A korlátlant is.
    Háromműszakos gyári munka, és "hihetetlen" mennyiségű tanulmány ösztöndíj után, bővült a motoros parkunk ERnővel. Őt láthatjátok a képen is. (Kawasaki Er-5)
    Egyetemi tanulmányaim során sem szakadtam el a belsőégésű motorok varázslatos világától, jelenleg a Miskolci Egyetemen töltöm letöltendő 3,5 éves büntetésemet, mint gépészmérnök hallgató/kollegina/gépészgépész/úristenezmegintittvan.

    Szerintem ezzel zárom is soraimat.
    Sziasztok!

    Jó szerencsét!
    Tisztelet a Gépésznek!
    Szegecs kedveli ezt.