Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Minap esett meg velem a történet hogy átéljem a tökéletes kiszolgáltatás szerepét.
    Mint eddig is tudtátok és nem volt titok eddig sem Rákos vagyok, Májamon van 1db 7cm 1db 5cm és 1 db 3 cm áttét amit mütteni nem tudnak kemo semmit sem ért, sött rosszabb lett.
    Tegnapi nap sikeresen belázasodva lemegyek a körzeti orvoshoz aki mindig is normálisan bánt velem mint most is és azonnal beutalt a Péterfy utcai korházba a mai naptol Sürgös felirattal mert hogy besárgultam. gyakorlatilag a máj nem tud rendesen méregteleniteni.
    Mai napi döbbenet, a Péterfybe közölte a doki kb 7 méter távolságrol hogy miért nem 1eztetett vele a háziorvos ö nem tud mit kezdeni a sürgös dologgal mert nincs ágyuk, majd távozott mint ki jol végezte dolgát, ahelyett h megkérdezte volna h van e valami bajom.
    Ezekután a kékgolyo utcai kezelö orvost felhivva közölte h menyjek a péterfybe mert oda utaltak be és most amugy se tud fogadni mert nincs hely majd csak hétfön lesz.
    Ezekután körzeti orvostol kaptam 1 ujjabb beutalot a Sote 2es számu onkologiájára mert ott mütöttek. Odaérve ujjabb felba toppantam mert közölték h van férfi osztályon hely de nem vesz fel akármennyire sürgös nem oda tartozom szerintük, fura mert a kivizsgálásokat tavaj ök csinálták és a mütétet is.
    Akkor most mi is van ?
    Gyakorlatilag az hogy itthon vagyok hétföig és lesz ami lesz cimen várakozok Hétföig.
    Gratulálok Magyar EÜ és ezért fizetjük mindannyian a TB-t.
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Sziasztok eljött az idő.
    Eddig nem irtam Blogot, ime legyen meg ez is.
    Hónapok óta töprengek mit is keresek itt ebben az országan? Egyre inkább arra jövök rá, semmit!
    Ezért ugy döntöttem itt hagyom magam mögött, s vissza sem nézek.
    Semmi jó kilátás nincs itt, se gazdaságunk se Iparunk, kedves kormányunk tett róla h a béka segge alá csusszunk és nem hogy felvirágozna ahol Boldogan élhetnek az emberek hanem eladták amink volt azt is, csak hogy az ö zsebük tele legyen tömve. a Kisember meg hagy harcoljon a mindennapokban napról napra.
    Igen valóban felmerül a kérdés és a családal és a barátokkal mi van ?
    Vajmi kevesen ismeritek a csládi körülményeimet ezért erröl semmit nem irok ez csak rám tartozik.
    Barátok ez a szó több értelmü vanak igaz barátok és vannak akik csak annak mondják magukat de amint hátat forditasz 1 abbban a pillnatban hátba is szurnak, ezutobbiból nem kérek. Akik pedig igaz barátok azokat sanálom valóban de ebböl van kevés. Ezekután mindenki jó ha magában elgondolkodik kinek is mer hátatforditani anélkül h kételkedne h vajon az aki barát valóban az e, és hátat merjen akár 1 pillanara is forditani és nem arra figyelni h vajon mikor jön a hátbasúrás.....
    Döntésem végleges ebböl kibillenteni nem lehet a motorom ezért van meghirdetve, más oldalakon a lakásom. Mindent hátra hagyva magam mögött.
    De legalább tudom hogy senkire sem számithatok kint, mert idegen vagyok, nem ugy mint itt, ahol ismernek, barátok vannak és mégis résen kell lenned hogy valoban barát e a barát vagy az akit ismersz.
    Kb ennyi!
    Szegecs kedveli ezt.