Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Mint azt mindenki tudja, hallotta a médiában, lengyel országban három motoros társunk balesetben elhunyt. Sok motoros fórum kezdett gyűjtésbe az elhunytak családjainak, amihez már nagyon sok adomány érkezett, köztük tőlem is. Szervezik a végső búcsú utat. Motorosnak érzed magad??
    Érző ember vagy??
    Veled is történhetett volna ez a tragédia, és akkor mindegy hogy a menybe, vagy a pokolba kerülsz, de látod hogy vannak társaid akiknek hiányozol, és veled vannak az utolsó utadon.
    Kérlek titeket csajokat, hogy gyertek el minél többen,és rójuk le végső tiszteletünket, három halott motoros társunk előtt.

    MOTOROS BARÁTUNK!

    A Lengyelországban, tragikus motorbalesetben elhunyt 3 Magyar Motoros Családjainak megsegítésére létrejött, széleskörű, Motorosok, Barátok, Munkatársak által szervezett jótékonysági összefogásról tájékoztatunk és KÉRÜNK TÉGED IS, lehetőségeidhez mérten VEGYÉL RÉSZT BENNE!

    1; 2012.06.05-én, „UTOLSÓ KÖZÖS MOTOROZÁS” néven a motorozz.hu-n, az Elhunytak földi maradványait szállító autó, Parassapusztától kb. 20 órakor , Budapestre, kb.21.30-kor a Fiumei úti temetőig történő motoros kíséretét szervezik. A menethez, az útvonal ismeretében több ponton lehet csatlakozni, kiírás és részletes tájékoztatás, a http://www.motorozz.hu/<wbr>main.pl?menupage=tour&t_id=<wbr>4668&session_id oldalon.

    2; 2012.06.05-én, „KEGYELETADÁS, BALESETBEN ELHUNYT MOTOROS TÁRSAINK LENGYEL ORSZÁGBÓL TÖRTÉNŐ HAZATÉRÉSÉNEK ALKALMÁBÓL” néven a motorozz.hu oldalon, azoknak, akik csak Budapesten csatlakoznának és a temetőben szándékozzák kegyeletüket leróni, az alábbi linken kapnak bővebb tájékoztatást: http://motorozz.hu/<wbr>main.pl?menupage=tour&t_id=<wbr>4677&session_id

    3; ADOMÁNYGYŰJTÉS
    Az általunk megfogalmazott felhívás helyett, idézek a MOTaMOT-hoz eljuttatott levélből, melyet az elhunyt házaspár közeli családtagja írt:

    2012.05.25.-én induló pünkösdi motoros élményúton vett részt K. János és felesége K. Jánosné Andrea Lengyelországban, ami sajnos 2012.05.27-én a késő délutáni órákban számukra véget ért egy baleset során, ugyanis a helyszínen életüket vesztették.
    A házasságukból született 2 leánygyermek, akik most árván maradtak. A 2 gyermek már nagykorú, de még iskolába járnak.
    A veszteség hatalmas a családnak, felfoghatatlan, a gyermekek számára egyenesen leírhatatlan a fájdalom…
    Rettenetes érzés az, amikor egy gyermek elveszíti valamelyik szülőjét – itt egyszerre veszítették el mind a kettőt…
    Rettenetes érzés az, amikor egy szülő veszíti el a gyermeket – itt most ez is megtörtént…
    Bárki úgy érzi, hogy a 2 gyermeknek szeretne segíteni, számukra az anyagi segítség lenne a legmegfelelőbb.
    Köszönjük az együttérzést,
    Tisztelettel a hozzátartozók

    KÉRJÜK, ha szándékod és lehetőséged is van bármilyen összeggel hozzájárulni az adományozáshoz, a következő számlaszámra utalj június 30-ig!
    Számlatulajdonos: MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány
    Számlavezető bank: Raiffeisen
    Számlaszám: 12051003-00153216-00200006<wbr>

    Az erre a bankszámlára, 2012.06.30-ig beérkező összegek 100%-át, tehát a számlán szereplő teljes összeget, 2/3-1/3 arányban, a Lengyelországban elhunyt, három Motoros Családtagjainak adjuk át, legkésőbb 2012.07.15-ig. Mivel, ezen a számlán semmilyen más pénzmozgás nem történik, ezért a közlemény rovatba, nem kell bejegyzést írni az Adományozóknak.
    A MOTaMOT alapítvány kuratóriumi tagsága, úgy döntött, hogy az alapítvány is erre a számlaszámra elhelyez 200.000 Ft-ot (azaz kettőszáz ezer Ft-ot).


    SZÉLES UTAT!:csam:

    MINDENKIT VÁRUNK!
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Szombaton egész nap dolgoztam,:( sajnos rengeteg a melóm, az építkezésen kell mindig lennem,mert ha nem vagyok ott valamit biztosan elbasznak a melósok.
    Délutánra már rendesen elfáradtam, és mire hazaértem már nem nagyon volt este kedvem elmenni a haverjaimmal bulizni, így gondoltam lemegyek horgászni este, kikapcsolom magam. Este nyolc körül értem le a kis-duna Ráckevei részére, van egy állandó helyem ahova szoktam járni, pont ekkor ment haza aki mellettem levő stégen horgászott öreg, és láttam hogy fogott két szép pontyot, még viccesen mondtam is neki( na papa ma megfogom a nagy halat) Szépen csendesen telt az estém pár apró halat fogtam, majd 11-óra körül egy marha nagy kapás, rángatta mint a barom, na ennek fele sem tréfa, de pont a kocsinál öltöztem mert jött az eső,és mire odarohantam abbahagyta, na gondoltam ez elment, próbálom feszíteni a zsinórt de nem akart sikerülni, mindig le esett a jelző a vízbe,
    na egye meg a fene akkor kitekerem, és bevágtam neki, ez volt a szerencsém, mintha egy tuskóba akadtam volna. Mi lehet ez talán egy nagy hal?? Szép lassan elkezdtem kitekerni, és alig akart jönni, majd mikor már a part közelében volt akkor meg indult vissza,akkora erővel majdnem berántott a vízbe a stégről, és ezt játszottuk vagy fél órán keresztül, amikor megláttam nagyon csodálkoztam, mert már a vízben is baromi nagy volt.
    Közel 30-perc fárasztás után megadta magát a kicsike és felfeküdt a vízre, alámeritek és akkor láttam igazán mekkora is, alig bírtam kiemelni, Mérlegelés eredménye, 19,5kiló, 95cm hosszú, na ez igen ez életem első nagy amúrja, örültem neki mint a majom a farkának, be a szákba amibe alig fért bele,.Reggel hat körül jött a kis öreg, és nagyot csodálkozott amikor meglátta a nagy halat,.Hazaérkezés után pár fotó és a pucolás következett, bedobtam a fagyasztóba , majd hétfőn elviszem a felét és a volt feleségem főz belőle sok finomságot, mert a lányom szereti a halat.
    Röviden ez volt a kalandom szombatra!
    Minden jó ha a vége jó!!:p:D
  3. Sajnálatos módon elmaradt :boa:a Montenegrói motorozás, Volt akinek motor problémája volt, és volt akinek anyagi, így megdumáltuk hogy ismét szeptemberben megyünk, mert addigra mindenki rendezi sorait(remélem tényleg megyünk).
    Június 9-én már baromira nem bírtam a véremmel,és egy haverommal kitaláltuk hogy irány Románia,mivel egy barátom ott él és ott van egy motor kereskedése Kolozsváron, guruljunk ki. Péntek reggel 5-óra kelek és nyomás a cimbihez, de a fene egye meg elkezd esni az eső, na mindegy fel az eső ruha és nyomás, mert nem az a igazi motoros aki csak napsütésben tud motorozni. A magyar határig végig szakadt az eső, de bánta a fene baromira élveztem a motorozást, mivel az új gumikkal nagyon jól tudtam menni(Michelin). A határon kicsit várni kellett de semmi gond mehettünk tovább, És végre román oldalon vagyunk. ha valakit érdekel ne Gps-el menj túrázni mert baromira elvisz,és minden szar útra rá fogsz menni, ezzel mi is így jártunk. Délre járt már amikor ebédeltünk, a kaja nagyon jó volt, és az árak szerintem baromi alacsonyak,. Estére értünk Kolozsvárra,ahol a haverom már nagyon várt minket, fürdés és irány este bulizni, mondhatom hogy nagyobb az élet mint Pesten, nem bunkók az emberek hanem baromira normálisak. Reggel elmotoroztunk Drakula szülő házához utána irány a hegyekbe, nagyon élveztem hiszen jó utakon élvezetes a motorozás.estére baromira elfáradtunk, így nem kellett elringatni. Sajne eltelt a hétvége és ismét hazafelé vettük az irányt, itt a 60-as úton értek meglepetések, amikor egy román kocsit értünk utol az félrehúzott, míg a magyarok mind megmutatták hogy mekkora májerek, sehol nem akartak engedni előzni, volt is pár vitám ebből,(ordítozás,:mad: veszekedés, ha a cimborám nem csitít végig akkor szerintem valakit baromira meg ütök)Ezt a magyar gondolkodást kéne megváltoztatni valahogy, legyen végre vezetési kultúra!!!! lassan de biztosan hazaértem,Egészében nagyon jó volt ez a kirándulás, motoroztunk:csam: 1600km-et.
    Remélem hamarosan megyünk megint!:D
  4. Május 1-től igen drága a büntetés!
    Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.
    Az alábbi lista tuti,mivel a felszerelő cégtől jött :
    -a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt.és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
    -Ferenc krt.-Üllői út sarok
    -Rákóczi tér,József krt.(Nyugati felé)
    -Attila utca - Alagút sarok
    -Hegyalja út - Jagelló út sarok
    -Fehérvári úti piacnál
    -Budafoki út
    -Mártírok útja - Bimbó utca sarok
    -Moszkva tér
    -Kőbányai út (Egészségháznál)
    -Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
    -Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
    -Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
    -Szamuley utca - Petőfi híd felhajtónál
    Az automata traffipax lényege, hogy a piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.
    A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.
    Mindenki aki arra jár vezessen nagyon figyelmesen, mert a büntetések igen magasak lesznek.
  5. Este nagyon fáradtan ki guvadt szemekkel figyeltem az utat mert marhára nem volt letakarítva a hó, és megszólalt a telefonom miközben elmélyülten hallgattam a rádiót.
    Beleszólt a fiam! ( 4- éves!!)
    APA NAGYON HIÁNYZOL, SZERETLEK,
    GYERE ALUDJ VELEM, MEG KÜLÖNBEN IS MEG ÍGÉRTED HOGY MEGYÜNK MA SZÁNKÓZNI( AMI ABBAN MERÜL KI HOGY VAN EGY QUAD-OM ÉS HÚZOM A FÉL UTCÁBAN LEVŐ GYEREK HADAT) ÉS NEM JÖTTÉL, MIÉRT?
    Elmagyaráztam neki hogy kicsikém apa még nagyon messzi van mert dolgozik vitt a papának és a mamának tüzelőt hogy ne fázzanak,
    FIAM:: AKKOR TE MOST A TEHER AUTÓVAL VAGY? ÉS MIÉRT NEM VITTÉL MAGADDAL??
    NA JÓL VAN APA GYERE ÉS ALTASS EL!!
    ÉS LERAKTA.

    Ez az egy dolog van ezen a világon amibe hiszek a gyerekeim szeretete!!

    És a kis drágám megvárt és adott sok puszit megölelt, és mondta hogy hozd a kakaóm mehetünk aludni!
    Lefeküdtem mellé és máris aludt.
    Aztán nagyon fájó szível eljöttem. csak reggel fog sírni hogy hol van az apa!
    Miért kel elválniuk az embereknek?
    Ez így nagyon nem jó.:(:(


    Amit írok azért írom mert így érzek, és ha kérhetem a kötekedni szándékozók véleményére nem vagyok kíváncsi,:p
    Szegecs kedveli ezt.
  6. Leszögezném hogy baromira utálom ezt az egész szart,mert ez már nem a szeretett ünnepe hanem a rongy rázásé!! Elnéztem az üzletekbe az embereket karácsony előtt, hát idegesek, rohanósak, kapkodósak, Sajnos az egész december el van cseszve ezzel.
    Mindenki sürög forog, rohanás hogy meg vedd az ajándékot, de minek, én azt vallom hogy nem csak azon az egy napon kell bizonyítani a másiknak hogy szeretem, és nem az ajándék árának mértékével.
    Nálam egész évbe karácsony van annak, azoknak akiket szeretek, és úgy érzem hogy fontosak nekem,mert vannak páran bizony. Igaz van fám az is mű de már idejét sem tudom mikor raktam össze, és az idén se volt, na most biztosan sokan meg botránkoznak hogy mekkora barom vagyok, hát ez van, ezt kell szeretni. Én nem vagyok nagy ajándék vásárló mert soha nem tudom eltalálni mit szeretne a másik, így meg szoktam oldani elviszem és ha megtetszik valami neki akkor azt megveszem.
    Pl: lányom, elmegyünk és mond kicsim mi tetszik, és apuka megveszi neki!( az idén kivétel volt mert listát írt mit kér, és meg is kapta)
    Fiam, vele könnyebb a dolgom mert csak a játék érdekli, és a motorok, de azt még nem vehetek neki mivel egy 800-as intruderen még nem tudna menni,ő azt szeretne.
    Tőlem is szokták kérdezni mit szeretnék???
    Ezzel az a gond hogy ha valamit akarok azt megveszem, és nem gondolkodok sokat,így nehéz nekem bármit is venni, de ha valaki nagyon erőlteti akkor csak annyit mondok, vegyél valami parfümöt, és kész, az mindig hamar fogy.
    Legyen már végre január, vagy március ha lehetne mert unom a hideget!!
    Szegecs kedveli ezt.
  7. Az emberek két táborra oszlanak, akinek van, és akinek még nincs!
    Sokan taszítónak mondják, de titkon tetszik nekik is ha egy szép mintát látnak valakin, na ezen megfontolásból döntöttem úgy hogy a lassan húsz éves tetkóimat átveretem, és kijavíttatom, ezt kitaláltam úgy két hónapja és elkezdtem keresgélni, ki is lehetne az akire rámerem magam bízni.Kaptam sok jó tanácsot haveroktól, és ismerősöktől kivel érdemes dolgoztatni, mert sajnos aki nekem varrta az meghalt már lassan tíz éve egy motor balesetbe.
    Találtam egy embert, elmondtam neki mit akarok, és elvállalta, igaz nem olcsó de baromi szépen dolgozik, nagy lendülettel nekivetettem magam hogy mind a két karom rakja rendbe, és az egyik már kész is van, igaz baromira fáj mert a fájdalom tűrésem már nem a régi, de hősiesen tűröm, mert a szépségért meg kell szenvedni.
    Tegnap ismét voltam varratni a vádlimra és ez már nem fájt annyira mint a karom, még közbe majdnem el aludtam, a végeredmény nagyon tetszik. Este mikor haza értem nem fájt de éjjel majd beszartam alig bírtam aludni,és reggel mintha valaki verné a lábam egy bottal.
    Valamit valamiért!!
    [​IMG]
    Ja és milyen motoros akin nincsen tetkó!!
  8. Egy hónapja történt!!:(:((
    Gondoltam le írom!!

    Kint voltam olaszba dolgozni öt napig, (Pénteki nap) hazaértem, levezettem 1200km-et,és baromi fáradt voltam. fürdök, eszek, na mondom lefekszem pihizek, már más dolgom nincsen, ekkor csörög a telefonom, amit előtte kapcsoltam be pár perccel, Izgatottan hív egy haver( Vitamin) hogy Tibicsokit elcsapta egy kocsi, és a kórházban van, mikor és hol?? Máris rohanok, csak öltözés közbe hívom a többi havert, mozgósítás, és mindenki hagy csapot papot, rohanás öltözni, fel a mocira és irány a kórház,: Berobogok, a portás meglát és máris mondja második épület, műtőbe van a haverotok. már vannak páran bent, kérdem mi történt, sajnos ebben az évben már másodszor csapták el ugyanott BUSZ SÁVBA haladt szabályosan és egyszer csak a mellette haladó csaj gondolta bekanyarodik jobbra, se index se semmi, a tükör csak sminkelésre való, Szegény Tibi baromi nagyot esik, de úgy érzi jól van, azért a mentők beviszik mert fájt a mellkasa,
    Három perc múlva csak a nagy futkosás van, mert leszakadt a lépe, 4 borda törés, és nem tudni melyik átszúrt valami belet , 4-és fél órás műtét, és a doki a végén közölte ha szerencséje van élve maradhat. Na bakker rohadt dolog egy jó havert látni kiterülve, ahogy lógnak a csövek mindenhol belőle,és tudni hogy nem kel fel többet!(( REMÉLTÜK IGEN)) Volt aki sírt, és volt aki még istenhez is fohászkodott, Tibiért. 11-óráig ott voltunk, és elindultunk hazafelé, nem sokat mentünk, és egy másik társunk megcsúszott és elesett, rá a lábára, mire odaértünk már feküdt, és csak a lábát mondta hogy eltört, mert érzi hogy nagyon fáj! Mentők, rendőrök, hogy honnét nem baromi hamar odaértek, ők voltak a korábbi balesetnél is, kérdezték nem e ismertük a motorost,és mi van vele. Ismét kórház ugyan oda megyünk vissza, a doki már vidáman fogad minket, hogy na megint mi történt, próbált vicces lenni, de szegény havernak nagyon fájt a lába, végül is kiderült, szilánkos boka törése van, és majd reggel műtik,
    Ezért mondom mindig, nem kell sehova sietni!!! Élvezd a motorozást, a szabadságot!!

    Légy mindig résen!! Te gondolkozz a másik eszével, ha van időd rá!!

    Ezek után mindenki óvatosan haza ment, másnap körtelefon mindenki meg van még???

    EMBEREK! EMBEREK!

    A BUSZ SÁVBA MOTOROSOK KÖZLEKEDHETNEK!!!:lecci:

    2010 január 1 módosították a kresszt!


    Szerencsére túl élte, :hura: remélem fogunk még sokat közösen motorozni.
  9. Hétfőre szervezett a Varadéro (Medve) egy túrát a kékesre az elhunyt motorosok emlék helyéhez!! Sokan jelezték hogy jönnek, de a nyugatiba csak vártunk és álltunk ketten!!!
    Szép dolog hogy senki nem jött el!! Ezzel senkit nem akarok megbántani csak minek ígérik meg hogy jönnek!El indultunk, szépen kényelmesen és útközbe még egy ember csatlakozott hozzánk, és a gyöngyösi elágazásnál még a Tibicsoki kocsival, mivel neki nem régen volt egy csúnya balesete, így érthető hogy kocsival jött a szüleivel, utólag kiderült hogy a faterja egy vérbeli öreg motoros. Fel motoroztunk, gyönyörű időbe, és elhelyeztük TWISTER fotóját a többi elhunyt motoros közé,(Nyugodjon békében) sok gyertyát gyújtottunk a medve hozott egy kartonra valót, és persze mi is!! Én személyesen nagyon keveset találkoztam TWISTERREL és nem nagyon ismertem, csak futólag, de nagyon bírtam, mert egy igazi jó srác volt. Nagyon sajnálom hogy már nincsen velünk!!
    Innét elmotoroztunk a Tibiékhez, és ámultam és bámultam, a faterjának van egy Jáva motorja ami 44 éves de mintha most jött volna ki a szalonból, meg ebédeltünk, és irány haza, Este még motoroztunk egy kicsit és örömmel nyugtáztam a napot, ismét jót motoroztunk!! Remélem nem az utolsó motorozásunk volt ebben az évben!!
    Szegecs kedveli ezt.
  10. Szlovákiai motorozás!

    Vasárnap reggel 10-kor ébredtem, hát adta az ég hogy gyönyörűen süt a napocska.
    Gondoltam vétek volna kihagyni ezt a napot hogy nem motorozunk egy kicsit, gyorsan körbe telefonáltam kinek volna kedve motorozni . Mert az igazi motoros nem csak nyáron tud motorozni, hanem 10-fokba is. Mindenki mondott valamit, hogy ki ezért-ki azért nem tud jönni, vagy éppen csak a haja fáj és nincsen kedve, de sokan a hidegre hivatkoztak.
    Végre találtam egy havert aki azonnal rávágta gyerünk tesó hova megyünk.
    Találkozás a reptér felőli mol kúton az M0-áson, és irány a határ.
    Mire odaértem a haverom már várt, és mondja hogy beszélt pár emberrel akik ugyan csak motorozni mennek de ők már el indultak, és mehetünk velük is kifelé, hamar le értünk mivel gyér volt a forgalom. Esztergomba a hídnál meg álltunk, mert oda beszélték meg a találkát, telefonálgatás hol vannak, hát ők éppen valahol ebédeltek, de sietnek. Fél órát vártunk, megérkeztek a fiatal titánok, köztük pár lány is.
    Indulás előtt szóltam a csapatnak, gyerekek, élvezzük a motorozást, és nem az eszetlen száguldást!!, rosszak az utak , kanyargósak, és baromira csúszik a fehér aszfalt. Rendben ez a válasz( csak ésszel kiabáltam még egyszer!!) Mondanom se kell ahogy átértünk mindenki elkezdte húzni a vasaknak, mi a haverommal lemaradtunk mert jártunk már erre, és tudtuk hogy nagyon tré az út. Nem is kellet sokáig várni hogy nagy baj legyen, az egyik jobbos nagy kanyarba az egyik lány közel 100-as tempóval próbált menni a fiúk után, ami sajnos nem sikerült, és kiegyenesítette, két dombbon való átugratás után egy patakba landolt , a moci oldala kapott egy nagyot és mindenhol a darabjai hevertek, mire meg álltunk addigra ő már kimászott a patakból és feküdt a parton, és csak kiabált hogy a motorom mi van vele??
    Mondtuk neki hogy nem a motor a lényeg hanem hogy veled mi van, a nyakát fájlalta nagyon,. Szerencsénkre nem volt akkora nagy a baj!! Sok magyar meg állt segíteni, külön köszönet a opel corsás magyar gyereknek aki a kocsiját nem sajnálva betolatott és kihúztuk a patakból a mocit(Kötélen). A lányt egy szlovák rendszámú autós elvitte Esztergomi kórházba ahol úgy este 7-re meg is volt a diagnózis egy nyak csigolya elmozdult, szerencsére ennyivel megúszta, nyak merevítő és mehet haza.
    hazafelé még egy érdekes dolog történt szerintem, ahogy fel értünk a megyeri hídra mindenki mint a bolondok elkezdték kenni a motoroknak, amikor már haza értünk kérdeztem mennyivel mentetek , hát úgy 230 körül, na köszönöm én ebből nem kérek, így én érkeztem utoljára meg.
    Szerencsére nem történt nagyobb baj!!:hura:

    Tanulság!!
    Ha nem jártál még valahol és van aki ismeri az utat mindig fogadd meg a tanácsát!!
    Szegecs kedveli ezt.
  11. Írtam pár blogot, és kaptam hideget és meleget!:(Van akiknek tetszik amit írok,és van akiknek nem, de ez így természetes, nem kell hogy csak elismerést kapjon az ember fia.
    Van aki szerint elképzelhetetlen hogy valakivel történjenek dolgok ebben a rohanó világba, és ha leírnám minden szemétségem :mad:, és kiszúrásom szerintem hetekig csak az én írásaim lehetne olvasni. Szerencsémre sokat utazok a világba a munkám végett, így rengeteg kalandom van. Mivel egy örök mozgó vagyok így mindig menetbe vagyok ha nem dolgozok akkor is, és sok minden megtörténik velem, vagy a haveri társaságommal.
    Lehet hogy így a negyvenes éveim elején több dolgot megéltem mint sok ember egy egész életen át, van amire büszke vagyok, és van nagyon sok szemét dolog amire nem , de ez van ez is én voltam valamikor, nem tudom a múltamat letagadni és nem is fogom soha!!
    Ha írnék egy könyvet az életemről szerintem sokan azt mondanák hogy a fele csak kamu, pedig nem az.

    Többek közt azt is megkaptam hogy én csajozni vagyok itt és miért nem a ((lovebox) nevű oldalon. Jelentem eddig még nem is tudtam hogy ez a bizonyos oldal létezik, mert nem volt rá szükségem,de most már meg fogom nézni hogy mi is az!!
    Csajozni mindenhol lehet, ha nyitott szemmel jár az ember, nem fontos egy ilyen oldalon fent lenni azért!!

    Akik ismernek erről az oldalról, és voltunk már közösen motorozni valahol, (Bumakó, Mezőberény, Stb) Azok már ismernek és szerintem a többség bírja a rossz arcomat, de biztos van aki nem , ezért nem haragudhatok senkire, nem szerethetünk mindenkit.:p

    Csak pár gondolatom ami a sajátom!!
    Ha el olvasod amiket írok megtiszteltél vele!!
    Spider-Man
  12. Nők között barátság:
    Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
    A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.

    Férfiak között barátság:
    Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
    A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-an igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.
  13. Többen is kérdezték mióta motorozok!! Régen!:p
    Egyszer régen ami már igaz se volt, úgy 12-évesen, megtetszett a nagyfaterom babettája,na én gondoltam egy nagyot és elcsórtam a nagyfatertól amikor nem figyelt.
    Kitoltam az utcára,és mint egy 12-éves gyereknek nekem is nehézséget okozott hogy is kell beindítani, a negyven kilómmal ugráltam a pedálon,de nagy nehezen sikerült, heuréka, és húztam neki mint egy bolond, marha nagy sebességre volt képes szegény úgy kb 40-re de ez pont elég volt ahhoz hogy a kanyart nem tudtam bevenni,.
    Ekkor kaptam életem első nagy ütését, mert a villany oszlop nem szaladt el, én meg neki.
    Mondhatom marha szarul voltam lábam, kezem eltörve, és látom rohan a nagyfater felém, szegény annyira megijedt hogy úgy elvert hogy soha nem fogom elfeledni, aztán persze kihívta a mentőket. Úgy kb egy hónap mulva amikor már csak járógipsz volt a lábamon megkérdezte az öregem, megszeretnél tanulni motorozni???
    Én nem is gondolkodtam rávágtam igen igen igen!!!
    És megtanított, köszönöm neki azt a sok türelmet és időt amit velem töltött.
    Ő vette az első mocimat, amit nagyon szerettem, RIGA, ha ez mond még valakinek valamit is!.
    Ha még élne bizony hagynám hogy megint elverjen csak lenne itt, velem!!:(:((:(:csam:
    Szegecs kedveli ezt.
  14. Hogy mi a jó a szerelemben? Nehéz szavakba foglalni, amit érzünk.
    Annál könnyebb listába szedni az előnyeit ami az egészséghez kapcsolható.


    A szerelem gyógyír az agynak, a szívnek, a bőrnek, ráadásul fiatalít. Hiszen a szexuális hormon termelődése jó kondicióban tartja az egész szervezetet. Csökkenti a stresszt, mert szerelmeskedéskor antistressz- hormon termelődik. A testi szerelem a legjobb fájdalomcsillapító, mert boldogsághormont hoz létre. A heti két szeretkezés csökkenti a túl magas vérnyomást, így véd meg a szívinfarktustól. A heti három - négyszeri szeretkezés a felére csökkenti az agyvérzés kockázatát. A boldogságtól erősödik az immunrendszer is, mert a szerelmi örömök folyamán kilökődő antitest jótékonyan fölvértez a kórokozókkal szemben. És akkor ott van még a karcsúsító hatás. A szeretkezés zsírt éget, őt perc szeretkezés 100 kalóriába kerül a szervezetnek. Ráadásul a gyakran szeretkező párok jóval kevesebbet veszekednek - mi ez ha nem maga az egészség.


    Tehát mi ebből a tanúság?.................... Szeretkezzünk minél többet - hogy egészségesek legyünk:p:p:p:p
    Szegecs kedveli ezt.
  15. Minap történt!:)
    A lányom felhívott telefonon, és csak mondta és mondta a maga módján csacsogott alig bírtam szóhoz jutni,megkérdeztem szívem miért is hívtál ??
    Hát apa tudod kéne egy csizma, egy pár pulcsi, egy kabát,és még sorolta egy végbe(nőből van, 12-éves). Megbeszéltük másnap érte megyek és elmegyünk vásárolni, mert kire költse az ember a pénzét ha nem a gyerekére!!!
    Na irány vásárolni, már vagy a tizedik üzletbe voltunk,de még egy csizma se tetszett neki, már kezdett az agyamra menni a nézelődés,és hogy ez ezért nem jó, az azért nem jó, én amelyiket mutattam az neki persze soha nem tetszett,
    Na végre talált egy rendes bélelt csizmát aminek nem papír vékony a talpa,( gyorsan meg is vettem, ) és láss csodát egy üzlettel odébb egy pulcsi is került a szatyorba. Persze közbe amíg vásároltunk megállás nélkül nyomta a szöveget,néha adott egy két puszit csak úgy magától, már megkérdeztem hogy mikor szokott levegőt venni, mire kinevetett, és máris folytatta a dumálást. Amikor találkozunk mindig ez van, szoktam is mondani neki, édes lányom nem irigylem azt a pasit aki a te férjed lesz!! Válasz:: Jaj apa az még odébb van, de addig is neked mondom!!
    A nagy sétába, és a vásárlási kedvbe ,meg éhezett a kis drágám, apa ugye bemegyünk a mc-be, eszik iszik és közbe is csak megy a duma, mi történt a suliba, mi történt a barátnőivel,ki az ügyeletes szerelme, én már nem tudom nyomon követni a dolgokat. Estére járt már de kabátot nem kaptunk, megbeszéltük majd máskor megint megyünk, mire jó rendben és megint kezdi sorolni mit szeretne még, mondom neki lányom nem csak te vagy ezen a világon, mire rávágta persze elmentél motorozni:csam: Montenegróba, az sokkal többe volt, és különben is én úgy szeretlek, mert te vagy a legjobb fej apa a világon,!!( na ezt a dumát már nagyon ismerem ha akar valamit) Ezek a gyerekek mintha tanulnák hogyan kel megpumpolni apukát,??!! Haza viszem , rohan az anyának mutogatva mit kapott!! Mikor jövök el ad még két puszit, és utánam kiabálta hogy imádlak apa!!

    Ezért érdemes élni!!
    Szegecs kedveli ezt.