Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Tisztelettel üdvözöljük!

    Az Év Legjobb Honlapja versenyen jelenleg a benevezett honlapok megtekintése zajlik, hogy valóban csak létező és működőképes weboldalak vehessenek rész a versenyünkben. Ennek biztosítása érdekében "Versenyben az Év Legjobb Honlapja címért" feliratú logó alakítottunk ki. Kérjük, hogy a versenyben való részvételt jelző logót honlapjának főoldalán, tetszőleges helyen elhelyezni szíveskedjék, mert versenyünkben csak azok a honlapok vehetnek részt, amelyeken egyrészt kinn van a visszaigazolást jelző logónk, másrészt pedig működőképesek (főoldalukról legalább egy aloldaluk elérhető). A logo kizárólag egyetlen linket tartalmaz, amely a versenyünk honlapjára nyílik, hogy a közönségszavazásban részt venni kívánók egyszerű módon szavazhassanak a honlapjára.

    Mivel a benevezett honlapok grafikailag a legkülönfélébb stilusúak, logónkat 9 féle színárnyalatban adjuk meg, hogy harmónikusan illeszkedhessenek bármelyik honlap grafikájához. Az Ön ízlésétől függ hogy a mellékelt 9 logó melyikét helyezi el főoldalának tetszőleges pontján. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amennyiben a benevezett honlapok megtekintése során nem működő honlappal vagy logó nélküli honlappal találkozunk azt úgy kell tekintenünk, hogy nem vesz részt az ÉV LEGJOBB HONLAPJA versenyben.

    Tisztelettel üdvözli és eredményes versenyt kíván:

    az ÉV HONLAPJA csapata

    www.azevhonlapja.net

    Utóirat: Vannak olyan levelezőprogramok, melyek nem jelenítenek meg logókat, képeket és grafikákat, ha nem lát képet-logót levelünk alján, akkor engedélyezze a képek megjelenítése opciót!
    Szegecs kedveli ezt.