Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Idei első komolyabb motorozásomra nagyon készültem, március 15-én Balatonfüreden motoros évadnyitó!!!! Reménykedtem, hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás, de mint már sokszor most is tévedtem. 15-én reggel telefon az ismerősömnek, hogy a hideg ( alig 4-5fok) és a szél ellenére ők bevállalják-e az utat. Rövid gondolkodás után igent mondtak, így beöltöztem, motorra pattantam, és indulás Hajmáskérre. A főúton az erős szél ellenére is jól haladtam, lakott területen, pedig már egész elviselhető volt. Találka az ismerősömék házánál, ők is becsomagolták magukat, majd indultunk.
    Jó kis út volt, átfagyva, de odaértünk. Egy pohár forró tea után körül néztünk. Kevés gyorsasági, annál több túra és chopper motor volt a parkolóban. Varadero-sok, hondások, kawások, suzukisok, kisebb nagyobb csoportokban indultak a szervezett rövid túrára, felvezetőkkel. Állítólag bemutatták az új légzsákos motoros ruhát, de én erről sajnos lemaradtam. Jó volt látni a 250-300 motorost így együtt. A jó hangulat, és jó zene ellenére a legtöbben korán hazaindultak, hogy komolyabb fagyási sérülések nélkül hazaérjenek. Nekem is csak az ujjaim fagytak el, míg hazaértem, de kiengedés után nem kezdett el üszkösödni hála istennek!!!
    Mindent összevetve jól éreztük magunkat, és jó volt látni, hogy mások is voltak olyan őrültek, vagy még őrültebbek mint mi.
    Pár kép az évadnyitóról::D
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Hali!

    Végre rászántam magam, és megírom az első blogom. :D Aktualitása: első éjszakai motorozásom szakadó esőben, és viharban.
    Délutánra mentem dolgozni tegnap. Napsütés, dög meleg. Gondoltam akkor végre motorral mehetek. Az időjós csak futó záporokkal ijesztgetett.
    No tehát, odafelé gyönyörű napsütésben motorozhattam le a 20km-ert. Kellemes volt. Aztán jött a robot, és természetesen este 8 körül a szakadó eső és vihar. Hurrá!!! No de biztosan eláll 10-ig???!! Hát nem. Gondoltam akkor felveszem a kesztyűt, és nekivágok a hazaútnak. Először féltem, aztán kezdett tetszeni, félúttól, pedig egyenesen élveztem!!!:bang: Lehet hogy félresikerült bennem valami?
    70-es tempó mellett gyönyörködhettem az egész éjszakai égboltot betöltő cikázó villámokban, amik pár másodpercre nappali világosságot varázsoltak az éjszakába. Gyönyörű volt!!!! Tetszett a fényszóró által megvilágított esőcseppek tömege amik olyanok voltak, mintha szétválnának előttem, és utat mutattak volna hazáig. Nagyon nagy élmény volt. Szinte bántam, hogy véget ért. Csurom vizesen, de boldogan léptem be a házunk ajtaján.
    Remélem még sok ilyen és hasonló élmény vár még rám. :csa
    Szegecs kedveli ezt.