Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Megváltozott életvitelem ráébresztett, hogy ismét motoroznom kell... Azonban több tényező befolyásolta a választást.
    1: Többször fehér ruhában kell mocorognom, és lehetőleg tisztán eljutnom A pontból B pontba.
    2: Forgalomban, dugóban gyorsan kell haladnom.
    3: Parkolási mizéria kerülendő.
    Ezekből adódóan a robogó került elő, mint lehetséges megoldvány.... azonban szeretnék autópályára és vidékre is járni néha, nem is feltétlenül egyedül, így ez átalakult nagyrobogóvá.
    Elkezdtem keresgélni, ár-érték-fogyasztás arányában végül kiegyeztem magammal egy Malaguti Madison 150T (Yamaha alapú) izémicsodával. Mindezt Kecskeméten bírtam fellelni, 250000-ért, 2001-es évjárattal (kép később). Kedden már megnéztem, szerelő is átnézte, csütörtökön (ma) pedig már pénzszerűséggel ellátva, cseresofőrrel felszerelve(autót visszahozni) vágtam neki ismét.
    Kipróbáltuk menetben, nem húz el semerre, szépen teszi dolgát... pénzezés, adásvételi, kulcsok, indulás. A kékfehér csíkos áruház parkolójában leálltunk a hazaút előtti egészségügyi pihenőre. Vesézés kész, indulás... no, itt kezdődtek a problémák... ugyanis az indulás kimerült a szándéknál. A "motor" azonban nem vett részt mindebben. Némi tanakodás után bebikáztuk, és elindultunk. Hamar elfogyott a világítás minden maradéka is, az akku teljes lemerülésével, de akkor már úgy voltam vele, ez ma már otthon alszik... így aztán cibáltam a száját, míg a fény engedte. Amikor azonban a nap lement, egy szembejövő autós simán rámelőzött szemből egy buszt, ez az életközeli élmény megállásra és a kisérő autó bevárására ösztökélt. Ezután már az autó mögött közlekedtem, viszonylagos védettségben, bár még így is tele volt izgalommal az út (rendőr, stb...), hazaértünk. Reggel hibakeresés, elhárítás... holnap már menni kell vele :)
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Beszélgettünk a játék szünetében egy rémes TV-s történetről és kérték hogy linkeljem be. Hát tessék :)

    1: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=92cHdZUNANo"]YouTube - Fehér süni[/ame]

    2: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=U_orH5ma4W4"]YouTube - Harapott a sündisznó[/ame]

    3: http://www.rtlklub.hu/bulvar/video/59562
    Szegecs kedveli ezt.