Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. [FONT=&quot]Mind a ketten megfogalmaztuk a mi kis első történetünket,de sztem Eszticse fogalmazása jobb mint az enyém :D


    Eszticse:
    Valaki (Eleven)barátnak jelölt a Csamclub-on. Örültem neki! És akkor jött ,hogy üzent nekem, hogy Táplánban motoros találka lesz. Gondoltam, ha meggyógyul a Drágám átmegyek vele és megkuksizom milyen gépek vannak és kik a sorstársaim.
    Reméltem, hogy majd Elevent is elhozza a kíváncsisága. Megnéztem a fotoalbumát és így tudtam,hogy kit kell keresnem, ugyanis mi előtte nem találkoztunk. A párom ment vissza Szombathelyre és telefonált nekem, hogy valami kék Villám közeledik a célpont felé. Tulajának feltűnően nőies kinézete van biztos, hogy Ő az ismeretlen Ismerős.
    És úgy lett. Végignéztem, ahogy leszáll a kék Villámról megrohantam és bemutatkoztam, hogy én vagyok akit barátnak jelölt. Belevaló Csajt ismerhetünk meg az ő személyében.
    Aztán találkoztunk az oktatóval aki engem 1996-ban tanított rutinpályán az Elevent meg pár évvel ezelőtt. Az ő biztatására mindketten felkerekedtünk és hiba nélkül megcsináltuk a pályát ami szerintem tök jó volt. Ketten képviseltük a női nemet. Én első lettem a 125 felettiben. Kaptam egy ingyenes szervízt a Suzukitól ami nem semmi, igaz én a 175-ös czetkával nem igazán tudom felhasználni, de a "korlátlan" oktatómnak elajándékozom hálám jeléül. Már meg is beszéltem vele és örült meg gratulált.
    Nagyon tetszett amikor a találkozó elején végigmentünk a falun kb. 30-an, én voltam a sereghajtó a veterán motorommal. Vittem a Törpémet is! Élvezte! Még ilyenben nem volt része és mondta, hogy büszke rám. Azért jó, hogyha az emberre büszke a gyereke!
    Megvendégeltek a szervezők bennünket amiért, részt vettünk a versenyen.
    Megismerkedtünk egy őrült ifjúval aki szereti jól meghajtani a gépeket mindegy mi az. Jópofa gyerek volt.
    Én nagyon jól éreztem magam bár kicsit kevesen voltunk. Mindenkit biztatni szeretnék, hogy jövőre gyertek el ebbe a Szombathelytől kb. 5 km-erre fekvő faluba(Kám fele), mert a szervezők igyekeznek, hogy jól érezzük magunkat és, ha többen leszünk érdekesebb lesz a dolog.

    <!--[if !supportLineBreakNewLine]-->[/FONT]
    [FONT=&quot]Eleven:
    én személy szerint elraboltam a második helyezést a srácok elől nyereményem 1 Suzuki poló lesz, amiért majd valószínű h a következő héten el is megyek. Gondolkoztam hogy vigyek-e fényképezőt, de sajna nem vittem amit nagyon meg is bántam.[/FONT][FONT=&quot]Amikor odaértem a találkozóra csak néztem néztem az embereket és egyszerűen senki ismerőst nem láttam, de egyszer csak odajött hozzám egy ari csajszi és bemutatkozott. Nagyon örültem hogy megismerhettem, nagyon jó fej volt élőben is [/FONT],[FONT=&quot] és egy aranyos kissrác édesanyja, aki sztem motoros lesz az anyukája után.
    Versenyen nem hittem volna h első 3 helyezet között leszek. Amikor mentünk a pályán mind a ketten remegtünk az izgalomtól, azt gondoltuk h a sok fiatal srác ugyis gyorsabb és ügyesebb lesz, de a feltételezésünk nem lett igaz.[/FONT][FONT=&quot]Mind a ketten rettentően kiváncsiak voltunk h mikor lesz már eredmény hirdetés és hogy hányadik helyezést fogjuk elérni.Amikor megtudok az eredményeket csak nevettünk, hirtelen fel se fogtuk h mi most az első két helyen végeztünk [/FONT]:)
    Szegecs kedveli ezt.