Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Ez nem lesz hosszú blog, de szerintem mindenki érezni fogja rajta, hogy fontos:

    Végre március!!!!:D:D:hura::piknik:
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Szép jó estét mindenkinek!:csam:
    Gondoltam mivel nagyon régen írtam már blogot és most lenne is mondanivalóm írok egyet.

    Két hete megérkezett a február.Ez több dolgot is jelent. Egyrészt (hál-istennek) rohamosan közeledik a tavasz; a január, ami eddig egész életemben iszonyú lassan telt csak úgy elillant; megkezdődött a második szemeszterem.
    Ez egyrészt boldogsággal, másrészt pedig némi szomorúsággal töltött el. Azért volt jó, mert mivel a vizsgáim hamar lerendeztem sok szabadidőm volt, amivel rossz idő lévén már egy idő után nem tudtam mit kezdeni (na meg azért is mert az összes addig megszerzett Sherlock Holmes könyvem is kiolvastam), nameg azért már volt bennem egyfajta kíváncsiság hogy vajon mit hoz ez az új félév. A szomorúság azért volt, mert nem akartam megint eljönni otthonról, a legnyomósabb ok pedig a szemeszter végén rám váró alapvizsga volt.
    Na de hát elkezdődött végül is. Kicsit rémisztő volt látni, hogy a szakom fele már most kiesett. Többet bocsátottak el, mint aki abbahagyta mert nehéz. A 70ből 30-an maradtunk az én évfolyamomon... Elképesztő... Na de ennél jobban értékelem, hogy sikerült bennmaradni. Igaz félelem még mindig van az alapvizsga miatt, mivel anyanyelvi szintű angol tudás szükséges hozzá, de egyelőre hajt a teljesítési vágy. Na meg mégiscsak a hobbimat tanulom és ez jó.:cool:

    Mivel sok szabadidőm volt vizsgaidőszakban volt időm gondolkodni pár dolgon. És el is terveztem pár dolgot. Többek között elhatároztam hogy igazán komolyan elkezdek gyűjteni jövendőbeli vasparipámra, amit azzal fogok kezdeni, hogy megpróbálom eladni a mostani motorom és befolyó összeget betenni a bankba alaptőkének. Talán ez még nagyobb löketet ad, hogy minél hamarabb megvalósítsam ezt az álmom. Még pontosan nem rajzolódott ki bennem, hogy mi is lesz pontosan amit megveszek, de tervek már vannak. Úgy gondolom ezen még lesz jó sok időm gondolkozni.
    A másik ami majd segít ebben, hogy nekiállok tanítani. Angol szakos hallgató lévén megbízható az angol tudásom (vagyis remélem hogy tényleg az. Majd évvégén kiderül...). A másik pedig a gitároktatás. Ez úgyis közkedvelt hangszer lett a rock megszületése óta és sok emberrel beszéltem már az évek során, aki gitártanárt keresett, de sehol sem talált. Remélem engem majd megtalálnak. De mindezt persze majd alapvizsga után. Addig mindenképpen figyelmemet erre kell irányítanom.


    Még egy utolsó dolog. Ez a múlt felidézése. Pár hete néztem a tévét és odatévedtem a nóta tévére, aminek szerintem nem találó a neve. Mert igaz játszik "nótákat" is, de java része nem az. Pedig ha kitaláltak volna egy frappáns nevet... Na nem is ez a lényeg. Ez a csatorna javarészt olyan zenéket játszik, amik az élet és a világ változásával is fel tudták venni a versenyt. Amikor odahajtottam éppen egy Crash Test Dummies zene ment. A címe igaz nem túl kreatív, de azért megteszi. Remélem van aki ebből már kitalálta, hogy a Mmh mmh mmh mmh című dalról van szó. Én igaz csak 3éves voltam mikor megírták és sláger lett, ugyanis ez tette a bandát híressé. Édesanyámmal nagyon szerettük ezt a dalt, bár akkor még nem tudtam hogy miről szólt... De nekem még ismerős volt valahonnan. Gondolkodtam pár napot és beugrott. Na ezt a filmet édesanyám már nem szerette (sose szerette az ilyen agybeteg dolgokat. Nem tudja mit hagy ki...;)). A film címe Dumb és Dumber. Ez a film örök
    Hallgassátok meg ezt a dalt a 90-es években irt hatalmas slágerek emlékére (mert azóta nem sok született...)
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=9q91_kcx3no&feature=PlayList&p=BE98A132E57768C4&playnext=1&playnext_from=PL&index=72"]YouTube- Crash Test Dummies-Mmm Mmm Mmm Mmm[/ame]

    Így kívánok mindenkinek jóccakát!!!!!:ciao:love:
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Szebb napokat mindenkinek!!!

    Hogy miért mondom ezt? Mert sajnos az én napjaim manapság elég döglesztőek... Múlt héten álltam neki a 80tétel+angol témakörök átvételének, "megtanulásának". Tudom ez olyanoknak akik például egyetemre vagy fősulira járnak nevetségesen kevés, de hát nekem most ez van. (Remélem jövőre már én is kevésnek találhatom a 80at...) Nohát ugye Irodalom, Nyelvtan, Töri, Fizika és a drága Angol. Irodalom egyszerű, könnyen megy ( Édesanyám magyartanár volt, úgyhogy így már valamelyest a véremben van:)). Nyelvtan hasonló, meg arra úgysem kell sokat tanulni, mivel a szóbelik 75%-nál alig jut rá 2perc... Töri már más tészta. Bár java része csak mese, de ami beseggelős azzal meg kell küzdeni. Angol könnyen ment, mert úgyis hobbim, a fizikát meg élvezem.

    Namármost. Mi hétfőn (15.-én) kezdjük ezt az egészet. Ha minden igaz én kedden fogok csak sajnos sorra kerülni... Pedig jó lett volna előre túl lenni rajt, mert már nem bírom. Éjjel-nappal tömöm a fejem az egyre nagyobb baromságokkal. Lassan már annyira tele lesz, hogy még a nevem is kiszorul a memóriámból.:D Egy viszont jó. Az angolt már letudtam. Mivel az emelt volt ezért azt külön csináltam. Ez tegnap volt. Hát az egyik témám állati jó volt. Vita rész: "Mindenkinek motorral kéne közlekednie autó helyett." Hát széles vigyor terült el az arcomon mikor megláttam. A vizsgáztatók meg is lepődtek és kb 2-3perces értetlen nézés után elárultam nekik motoros mivoltomat.:D Mint kiderült az egyik vizsgáztató hölgy is motoros volt, úgyhogy szépen eldiskurálgattunk.

    Egy nagyon rossz van ebben az egész érettségire készülős időszakban. Nincs időm semmire. Ez azt jelenti, hogy sajnos a motoromra sem...:(( Pedig szegényem már biztos falná a kilómétereket. De az vigasztal, hogy tudom hogy egy hét és vége. Tele vagyok tervekkel az utána levő időszakra. Ilyen pl az, hogy ha lesz időm csinálok egy sablont Csajok a Motoron felirattal és szépen ráfújom a mocikámra.:D Elszeretném kezdeni Vas megye bejárását is. Leszeretnék megint jutni robogóval a Balatonra. Na meg elkezdeném végre a 125ös jogsit. Első dolgom lesz, hogy jövőhéten bemegyek a Biluxba és kifaggatom őket, hogy miért nem hívtak közel egy évig. Aztán akaratos kislány leszek és addig hisztizek míg be nem suvasztanak valahová végre. De sajnos motort még egy darabig nem veszek. Pláne ha felvesznek az egyetemre, mert akkor ha minden igaz nem is leszek itthon és úgy meg neméri meg, igaz-e? Addig drága Pirosommal is elleszek. De ha majd esetleg mégis vennék, akkor igyekszek majd megtartani kicsiPirost futi motornak. De első dolgom lesz majd ha lesz elég pénzem erre, hogy rendberakatom, mert mióta illetéktelen kezekbe került szegényem egyre csak rosszabbodik. De tanultam az esetből, úgyhogy oda se viszem többet ahol volt...:D

    Nohát ennyi szünet után akkor vissza a tanuláshoz... Aztán ajánlom hogy jó jegyet adjanak ha már ennyit tanulok!!!!!!!!!!!!!:morog::düh:
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Hát ez az elmúlt 2napom igazán érdekes volt.

    A tegnapelőtti nap kicsit szomorúbban indult, mint kellett volna. Hát lehet, hogy a munka hatása, vagy hogy a barátom egész nap dolgozott, nem tudom. De aztán végül is helyre rázódtam. Barátom is átnézett egy picit hozzám mielőtt munkába ment. Én is lassan elbattyogtam dolgozni. Várt rám két hatalmas kamion lepakolása. Lécek, burkolók, tapétaragasztók, stb.... Cipőboltba kellett volna munka után mennem, de barátom nem ért rá, nekem meg sok kedvem egyedül menni nem volt. De aztán eszembe jutott egy régi jó barátom. Megkérdeztem mit csinál este, nincs-e kedve eljönni velem boltba. Mondja dehogy nincs, ő is úgy is unatkozna csak. Így hát munka után átmentem hozzá és elbicóztunk megnézni a cipőt. Hát sajna nem volt a méretemben.... Aztán utána még bicajoztunk, átjött hozzám, zongoráztunk, gitároztunk, ugrattuk tesóimat msnen.:D És mivel barátomnak még kb2óra volt hátra a munkából és én is unatkoztam volna és ő is, így elbicajoztunk a Keszegérre. Megvártunk két vonatot eljönni előttünk. Kimentünk a szélkerékhez, közben felfaltak a szunyogok. Aztán megálltunk ott, ahol mindig szoktunk haverokkal találkozni. Én ott megvártam a barátomat, mert úgyis arra jár haza. Nagyon jól éreztem magam. Utána még barátommal is bicóztam egyet.

    A tegnapi nap érdekesebb volt. Hú tanultam egy csomót, de nem ez a lényeg. Végre sokat tudtam lenni a barátommal. Mikor este kimentünk társasági életünknek eleget tenni, észrevettük, hogy Sopron felől vihar közeleg. Áh mondom, ez egyhamar nem ér ide. 10fele mentem haza, mivel már nagyon fáradt voltam, meg az előző napi pakolástól bedagadt a csipőm (mivel azon tartottam a dobozokat...), meg mindenem fájt... Leültem tv-zni. Na akkor már nagyobb hangja volt a viharnak. De ez is csak azért volt, mert én a város legszélső csücskében lakom,mögöttünk földek vannak, na meg az ablakom is nyugatra néz. Magyarul én minden bejövő vihart előbb tudok meg és minden sokkal durvább, mint pl a belvárosban. Egy ilyen fél11fele mitsem sejtve nézem a tv-t az ágyamból. Az ágyam felett a fal ferdén megy és hát elég alacsonyról indul ki,de azért még egy méter van a fal és a fejem közt. Szóval tök nyugodtan néztem a tv-t, egyszer csak DURRR!!!!! A közelünkbe becsapott a villám. Én ugrottam ijedtemben akkorát, megfejeltem a plafont... Gyorsan gyertya elő, mindent kihúztam. Befeküdtem az ágyamba. Tyűha állítom még vagy félórát remegtem az ijedtségtől és a meglepettségtől. /Ennél már csak az volt durvább amikor a szomszéd kéményébe csapott be, de akkor nem csak a dörgés volt durranás szerű, hanem a tv kikapcsolási módja is...:)/

    Na aztán egy ilyen éjfél fele picit elült a vihar és mivel nem tudtam elaludni visszadugtam a tv-t. Lépegetek a csatornák közt, egyszer csak látom, a Szomorú Vasárnap kezdődik valamelyik adón. Hát ottragadtam, mivel ezt a filmet már régóta megakartam nézni, mert nem értettem hogy egy film és egy dal összhatása hogy hozhatja ki az emberekből, hogy annyian megöljék magukat. Hát végignéztem és megértettem. Maga a film tetszett, de hát ha ez lett a következménye akkor teljesen felesleges volt megcsinálni és egyáltalán a világban elterjeszteni. A dal például gyönyörű. Édesanyám akkoriban volt fiatal amikor ez a film elterjedt és még emlékszik, hogy mennyi mindenki a Dunába vetette magát. Hát mikor megtudta, hogy végignéztem aggódóvá vált a tekintete, hogy ne merjek vonatra szállni. Ugyan mondom, rám az ilyenek nincsenek hatással. Voltak benne szép részek, de nem szerettem bele... De a zenéjét már tanulom is zongorán:D
  5. Rengeteg kedvenc zenekarom volt már. Amiket kimondottan nagyon szerettem/szeretek, azoknak az albumai eredetiben is megvannak. Világ életemben a zene éltetett, de mégsem tudtam soha eljutni egy jóravaló koncertre sem.

    Ákos mindig is a favoritok közt volt. Gyönyörű szép hang, jó szövegek, kiváló zenei aláfestés. Ha jól emlékszem márciusban láttam meg egy figyelemfelkeltő plakátot: Ákos 40+1 turné 2009. Saci barátnőmmel voltam akkor, mivel osztálytársak voltunk. Nem nagyon érdekelt a plakát, mert gondoltam úgysem jön a közelbe, de aztán Saci tovább olvasta az írást: Győr Egyetemi Csarnok, április 18. Húha mondom, el kell menni. Mikor hazaértem utánajártam neten egyéb dolgoknak. Mint pl az árnak. Szomorúan láttam, hogy a jegy kb 7000ft-ba kerül. Szóltam is Sacinak, hogy minden lefújva. Így ő is utánajárt. De aztán a szemfüles kiszúrta, hogy Kisalföld hűségkártyával a jegy csak 4000fot körül van. Na ennek megörültem. Egy ilyen alkalmat bűn kihagyni. Így hát elballagtam a Kisalföld csornai szerkesztőségébe és megvettem a jegyet. Ez kb 3héttel a koncert előtt történt. Vártam a nagy napot, ami meglepően hamar el is érkezett. Esős nap volt, de én nem bántam, mivel szeretem a borongós időt.

    Felöltöztem kicsit elegánsan, mivel ha a dalos fószer is szomkingban feszeng, akkor már szimpátiából én is feszengek egy picit.:D Buszra szálltam, találkoztam Sacival és elindultunk az egyetemi csarnok felé. 1órával a koncert előtt értünk oda, hogy legyen helyünk. Hát mázlink is volt. A legjobb hely volt a miénk. Telibe láttuk a színpadot. Azt az 1órát végig beszélgettük végig ökörködtük. Végül elkezdődött a koncert.Csodálatos volt. Majdnem minden dal előtt hallhattunk egy vicces történetet. Ákos közben nyugodtan elborozgatott. Minden számuk jó volt. Igaz mind más hangszerelésben, de így is mindenkinek tetszett.

    A koncert 19:30-kor kezdődött és 22:45-kor ért véget. Ebből negyedóra szünet volt, tehát 3órás volt a koncert. Azért ez nem semmi. Bár a közönség a végét már kicsit kényelmetlenül ülte végig, mert azért ez talán picit sok volt. De egy tuti. Egy olyan koncertjére is elmegyek amikor nem visel szomkingot, mert ez a jófiús,szmokingos úr nem igen dukált neki.:D

    A következő cél: Hollywoodoo koncert:bang::bang::bang:
    Szegecs kedveli ezt.
  6. Gimnáziumi éveimet a győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban töltöttem. Most végeztem pár hete. A neve megtévesztő, mert nem is annyira katolikus mint azt egyesek hiszik. Első évemet koleszban töltöttem, mivel nővérem is ott volt, meg nekem se volt kedvem minden nap bebuszozni Csornáról, hiába van közel...

    Egy szobában laktam 3 imádni való csajjal: Emesével, Dadával (Daniella) és Abigéllel.Mind a négyen mások voltunk, de ez tette széppé az egészet. Nagyon jól kijöttünk egymással. Elválaszthatatlanok voltunk. De félév után elegünk lett a koleszból, a nevelőkből és az egész rendszerből ami ott ment. És így sajnos néha akaratlanul is bántottuk egymást.

    Nekem szüleim felajánlották, hogy kijöhetek ha akarok. Hát persze hogy lopva kaptam az ötleten. Kiköltözésem után is nagyon jóban maradtunk. Minden nap beszélgettünk. Így ment ez még egy évig, amikor is kiderült, hogy szegény Abigélnek epilepsziás rohamai vannak, de nagyon durván. Olykor még a szája is habzott. De gondoltuk nem lesz itt gond, erre kezelések is vannak, meg Abigél erős csaj. Majd túljut ezen. De sajnos ez nem volt ilyen egyszerű. Abigél nem vigyázott magára. Kimerült volt, sosem pihent eleget, pedig kellett volna. Rengeteget stresszelt. Ennek az lett a vége, hogy egyik este egy, minden eddiginél komolyabb roham jött rá. Az akkori szobatársai futottak nevelőért, akik rögtön mentőt hívtak. Amire a mentő odaért Abigél már csak kifordult szemekkel feküdt.

    A kórházban kiderült, hogy szegény Abigél, aki még 17éves sem volt, agyvérzést kapott. A bal agyfélteke teljesen bevérzett. Hetekig csak kómában feküdt. Az orvosok, a szülei, mindenki tudta hogy nem fog már felébredni. Szülei úgy döntöttek pár nappal karácsony előtt, hogy lekapcsolják a gépekről és Abigél szerveit felajánlják a kórháznak.

    Napokig sírtam. Mindenki sírt. Egy aranyos, hívő, odaadó, szép, fiatal lány volt. Az élet szörnyen igazságtalan. Elvesztettem az egyik legjobb barátom. Egyik nap még vígan röhögcséltünk, másnap meg már agyvérzéssel feküdt a kórházban. Szörnyen fájt. És akkor nekem csak a barátom volt. Családja számára elmondhatatlanul nagy fájdalom lehetett. 3 kistesvére volt. Azóta is rettenetetesen hiányzik...:((
    Szegecs kedveli ezt.
  7. Előfordulhat, hogy elmarad a gyorsaságimotoros világbajnokság idei Magyar Nagydíja. Hivatalosan még nem jelentették be a magyar futam elhalasztását, A Balatonring építése - amely a kínai Shanghaji Nagydíjat helyettesíti a versenynaptárban - tavaly szeptemberben kezdődött el. A gazdasági válság most kezdte éreztetni a hatását a térségben, ám azt egyelőre nem lehet tudni, miért akarják kivenni a magyar futamot a versenynaptárból. Az előzetes tervek szerint a Balatonring felépítése 63 millió fontba kerül, és körülbelül 150 ezer ember befogadására alkalmas. Amennyiben valóban törlik a Magyar Nagydíjat, akkor 17 állomásosra zsugorodik az idei világbajnokság, de előfordulhat, hogy találnak egy „beugró" helyszínt. Egyesek szerint a portugál Portimao versenypályáján kellene rendezni a szeptember 20-i futamot, de ez kevésbé valószínű, tekintve, hogy október 4-én szintén Portugáliába, Estorilba látogat a gyorsasági motoros világbajnokság mezőnye. Gyenesei István szakminiszter szerint az építtető spanyol cégcsoport bizonytalan a pálya megépítésében, a magyar állami, önkormányzati és anyagi feltételek biztosítottak. A Balatonring pályát a tervek szerint a spanyol Sedesa cégcsoport építi fel 40 milliárd forintból Sávoly település mellett. A pálya alapkövét 2008 novemberében le is rakták. Gyenesei István kedden hangsúlyozta: az engedélyezési eljárások folyamatban vannak és a kellő ütemben tartanak, valamint a pálya nyomvonalát is kijelölték. Ezen kívül a magyar állami és helyi önkormányzati feltételek is időre teljesültek és a banki háttér is készen áll a magyar rész finanszírozására. A szakminiszter ugyanakkor elmondta: a spanyolok az elmúlt két hónapban nem tettek olyan lépéseket, amelyek a korábbi megállapodásból elvárhatók lettek volna, ezért várhatóan csúszik az építkezés februári megkezdése és így a nagydíj megrendezése is veszélybe került. Gyenesei ugyanakkor kiemelte: egyelőre semmilyen hivatalos jelzést nem kaptak a nagydíj elmaradásáról, vagy a pálya megépítésének csúszásáról.

    Ez olvasható a frisssport honlapján.Már régóta terjengtek a hírek, hogy esetleg nem tudják befejezni az építkezést. Tegnap hallgattam a rádiót és ott mondták hogy a csatornázás már megvan, de a spanyol félnek nincs pénze így a tényleges építkezést nem tudják elkezdeni. Így nem lesz idén magyar GP. Talán tavasszal. De szerintem ép ésszel átgondolva nekünk nem éri meg Balaton mellett tavaszi GP-t tartani, mert a Balaton lényege a nyár és szeptemberben még bőven nyaralnak a németek is. Én szerintem ezt csak azért mondták hogy az emberek ne háborogjanak hogy egy évvel tolódik a sávolyi GP. Szerintem nekünk sincs meg az összes pénz, csak talán kapóra jött hogy a spanyolok előbb valloták be igy nekünk már nem kellett...
    Szegecs kedveli ezt.
  8. Szép napokat mindenkinek! Ez egy kis tél alkalmából íródott megemlékezés. Ilyenkor az emberek úgysem tudnak mit csinálni, elmerengenek a régi emlékeken. Nekem egy csodálatos túra emlékem van. Már több mint négy éve van jogsim. Igaz sajnos csak 50esre és csak egy robogóm van, de hát mindent az alapokon kell kezdeni. Általában a robogósok eszement emberek, akik kihasználják kis motorjuk méretét és fürgeségét. De hát én más vagyok. Kiélvezem még a legapróbb részét is a dolognak, de nem száguldozós téren. Egy Aprilia Rally 50esem van Gianelli kipuffal. Én csak Piroskának hívom, gyönyörű színére tekintve. Noshát. Mi Piroskával sosem száguldottunk igazán. Egy idő után meguntuk a várost. Valami izgalmasabbra vágytunk. Először csak kis falukörökkel kezdtük. Pl Csorna-Farád-Jobaháza-Rábatamási-Csorna vagy Csorna-Dör-Rábapordány-Egyed-Rábacsanak-Szilsárkány-Csorna. Ezen a két útvonalon jártunk legtöbbet. Pláne mer mamám Egyeden lakik. Ez a falujárós körút úgy bejött. Aztán egyik éven el kellett valahogy jutnom a könyveimért a suliba. Azthiszem 2-3éve volt. Úgy döntöttem elmegyek motorral. Falunak mentünk Pirosommal, mert utáljuk a főútat. Pláne robogósként. Mindenki lenyom, hasonlók. Meg unalmasnak is tartottuk. Hát csak egyenesen mész végig, itt ott egy kis kanyar. Másrészt meg főúton mindenki siet. Még az is aki nem akar. Hisz ha nem mész lenyomnak. Na én Győrbe járok suliba(hálistennek már nem sokáig:) ). Így hát elmentem falunak: Csorna-Dör-Bágyogszovát-Bodonhely-Kisbabot-Rábaszentmihály-Koroncó-Ménfőcsanak-Győr és ugyanezen az útvonalon vissza. Ez az út volt szerintem a döntő. Mert miután hazaértem első dolgom volt, hogy felmentem a netre és kerestem egy Kisalföld térképet. Részekre bontva kinyomtattam és éjszakáimat ennek a térképnek a bújásával töltöttem. Tervezgettem az útvonalakat, leszűkítettem vagy éppen kibővítettem őket. Ugyebár kis motorral kis tank jár ezért utánanéztem hogy hol tudom majd édes Pirosomat útközben megitatni. Első hosszú túránk célpontja szintén motoros bátyám tanácsára a Hanság volt. Egyedül mentünk. Csak én és Piroska. (Amolyan magányos farkas vagyok, de persze társaságban is szívesen megyek, de egyedül azér szeretek menni, mer olyankor csak az útra kell figyelnem, a társakra nem.) Természetesen kerülővel mentünk. Egy nyári vasárnap reggelen indultunk. Bepakoltam a legszükségesebb dolgokat: üveg víz, olaj, némi kaja, plusz pulcsi, szerszámok gondok esetén. Felkötöttem a motoroskendőmet és útnak indultam. Az útvonal terv ez volt: Csorna-Farád-Jobaháza-Bogyoszló-Potyond-Magyarkeresztúr-Vadosfa-Páli-Edve-Vásárosfalu-Beled-Cirák-Gyóró-Mihályi-Kisfalud-Himod-Hövej-Kapuvár-Hanság. A visszafele út: Hanság-Öntésmajor-Osli-Földsziget-Acsalag-Bősárkány-Maglóca-Barbacs-Csorna. Életem első és egyben idáig a legjobb "nagy" motoros túrája volt. Ez a túra azért is volt fontos, mert Pirosom bebizonyította hogy igazán megbízható. Kellemesen csalódtam benne.:hura: És ezután már nem volt megállás. Nyári napjaim többnyire ennyiből álltak. Napközben tettem vettem éjjel meg tervezgettem. Sajnos hétköznap nem tudtunk menni munka miatt, de hétvégente... Minden szombaton vagy vasárnap irányhorány! Senki nem volt ki utunkba álljon. Jöttek az egyre nagyobb és hosszabb túrák. Csodálatos vidékeken jártam. Nem is tudtam hogy GY-M-S megyében ennyi szép dolog van. Volt egy érdekes túránk is. Na azon a napon dagadt a mellem:D Egyik jóhaverom akit Ponginak hívnak elakart menni Fertőrákosra borért, mert hogy van ott egy jó pincészet. És hát ha már így alakult hogy Fertőrákos, akkor már csoportos menetet alakítottunk belőle. 4en mentünk haverok: Pongi (akinek csak a bor lebegett a szeme előtt:bor: ), RNŐ (aki úgyis örült ennek a túrának, hiszen élvezhette akkor viszonylag új Hyosung GTR250-esét), Bobó (ő a motoros másik felem:D:sze:) és én. Pongi alapból főútnak akart menni, de hát mondtam, hogy én akkor nem megyek. Hosszú győzködés után belement a falukörbe. Nem is kellet ám annyit győzködni.:D Hát az útvonal tervem így hangzott: Csorna-Farád-Jobaháza-Bogyoszló-Mihályi-Gyóró-Csapod-Fertőszentmiklós-Fertőd-Fertőszéplak-Hegykő-Fertőhomok-Hidegség-Fertőboz-Fertőrákos. Csodálatos vidék. A legszebb amin eddig jártam. A fiúk is jobban örültek neki. A mellem pedig azért dagat, mert lányként én vezettem három fiút. Robogósként engem követett egy Yamaha XV125 Virago, egy Hyosung GTR250 és egy simo:D Nem volt semmi. De sajnos visszafele úton már nem győztem. Ott már főútazni kellett. Nem volt valami kellemes, de útközben megálltunk Agyagosszergényben, mert a Simo-s Pongi megnézett egy SV-t, hátha majd megveszi. Aztán hazagurultunk onnan. Jó kis túra volt. Volt még sok más nagy. Eljutottam például Sopronba is,Mosonmagyaróvárra, itt ott átléptem a megye határt is, és mindet falukörökkel. Mindezt addig csináltam amíg be nem jártam az egész megyét. Minden egyes településen jártam, még olyan helyeken is amikről régen én sem tudtam hogy vannak. Pl.: Vica ( ez azér jó, mer nővéremet Évának hívják:)). Hát közel 2nyár alatt bejártam a megyét. És igazán fel sem tűnt. De egy idő után ez lett a célom. Most hogy megyémet kipipálhatom, jövő nyáron szeretnék elkezdeni egy másik, szomszédos megyét és leakarok jutni Pirosommal Balatonra is. De ez még a jövő zenéje. Ha nagy motorom lesz és túrázni megyek már meg van a célom. Első számú célom egy Sári és egy Bugyi nevű falucska lesz. És hogy miért? Mert egyszer egyik vicces földrajz tanárom mondta, hogy "Sáriba Bugyin át vezet az út...":bang: