1. Ez az oldal cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod ezeknek a sütiknek a használatát. Bővebben...
Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Kedvesem,már két éve tervezgette,hogy elmegyünk a Zsongorkőhöz. Május elsején végre sikerült.

  A társaság délelőtt 10-kor találkozott a Bajai AVIA benzinkúton. Akkor még kicsit borongós volt az idő,de mire Kővágószőlősre értünk (KB 100 km),már gyönyörűen sütött a nap. Kicsit elkeveredtünk,ezért a helyiektől útbaigazítást kellett kérnünk. Ahány emberrel beszéltünk annyiféle útvonalat javasoltak. –Azt hiszem, sikerült a legnehezebb terepet kiválasztanunk-:moonwalk:

  Leraktuk a motorokat, átöltözés, motoros ruha, sisak a dobozokba aztán irány a hegy!Egy hegymászónak ez a terep biztos csak egy séta lenne,na de egy motorosnak !?:csam: Követtük a turista jelzéseket. Sziklamászás,bozótos,kidőlt fák…

  Először a Babás szerkövekhez mentünk-ez is nagyon szép! Na,de kicsit feljebb A Zsongorkői kilátó ….! Csodálatos látkép tárult elénk! Csak ültünk,és nem tudtunk betelni a látvánnyal!Megnéztük a Pálos kolostor romjait,és elmentünk a Sasfészek mellett. A Mecsek csodaszép! Olyan medvehagyma tengert még nem láttam. Az egész erdőt átjárta a hagymaillat,és gyönyörű! Mivel most virágzik a medvehagyma,így hófehér virágszőnyeg borított mindent.

  Lefelé jövet már remegett a lábam ( már nem húsz évesek) de megérte! Du. 4volt mire visszaöltöztünk és elindultunk hazafelé. Bátaszéken mindenkinek járt egy jutalomfagyi.

  Ha tehetitek menjetek el ,mert nagyon szép !:)
  További képek: https://photos.google.com/share/AF1...?key=N3dRMzFzSDJqYXd4Q2JqOXAwdmtpOXZ5SW41V3Vn

  Csatolt fájlok:

  ekime6 és NaNa kedveli ezt.
 2. Megvolt a motor avató buli ( elég jól sikerült) Eljött az ideje, hogy szerelőpadra kerüljön a BMW.
  Elvittük hát T.Péter barátunkhoz a múlt héten. Most "levetkőztetve"áll a műhelyben,és várja az új kutyacsontot, ami 12 mm-rel lesz hosszabb mint a gyári, és ez 4 centit fog alacsonyítani.
  Már elő van készítve az új olaj,olajszűrő,gyertyák,légszűrő,olajcsövek. Úgyhogy most így állunk. :)

  Csatolt fájlok:

  Vidék, ekime6, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 3. A hétvégén úgy döntöttünk, hogy gurulunk még egyet amíg az időjárás engedi. A Magyaregregy melletti Máré Várához mentünk Gyönyörű volt az őszi erdő,és jó a társaság. DSC_0067.JPG DSC_0052.JPG DSC_0072.JPG
  Vidék, Mina, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 4. Sokáig azt gondoltam,hogy egy idő után megszokom az öreg kawa súlyát,de rá kellett jönnöm,hogy túl nagy falat számomra. Bár a legutóbbi gurulás alkalmával már egész jól ment a motorozás,de ahogy le kellett mennem a betonútról,rögtön jött a szenvedés. És továbbra sem bírom betolni a garázsba egyedül! Ami ugyebár elég gáz!
  Már egy pár hónapja nézelődtem,ugyan mi is legyen ezután. Minden barát,ismerős szinte biztos volt benne,hogy choppert fogok választani,mert-hát "Az a te stílusod,vagy nem!?"Közben az egyik barátunk árult egy kis 400-as virgácsot. Bármikor áttolhattuk volna,hiszen kb.200 méterre laknak tőlünk. Szép kis motor. Éppen ma kaptam a hírt ,hogy sikerült eladni. Örülök,hogy éppen egy CSAM-os vette meg,akiről a napokban olvashattam.
  Böngésztem,nézelődtem többféle típusról olvastam teszteket,és arra jutottam,hogy ha kirándulni is akarok vele -márpedig a mi csapatunk sokat kirándul-,akkor nem lesz jó egyik sem.
  Még a párom is lelkesen nézegette nekem az 535-ös virgácsokat amikor az orra alá dugtam az okostelómat : "Ezt akarom!" Kicsit furán nézett,mert a képen egy hófehér BMW F650-et látott.Láttam rajta,hogy azt hiszi,nem gondolom komolyan. De másnap felhívtam a tulajt. Ausztriából behozott,női tulajtól,leültetve. Rögtön riasztottam a Pesti barátainkat,hogy menjenek el ,nézzék meg. Csak akkor autózzunk oda-vissza 320 km-t ha érdemes.
  Szombaton megnézték,és beindult a "gépezet". Véleményt kértem a csapatbéli BMW-sektől,telefonálgattam. Végül-is úgy döntöttünk,hogy másnap elmegyünk érte. Felhívtam a csapatból Lökött Toll barátunkat,és megkértem,jöjjön el megnézni,mégiscsak szakember!:indian:
  Na aztán itt kezdődött a keveredés! Ahogy letettem a telefont,negyed órán belül küldte a linket: Ez sokkal jobb! Ugyanaz az évjárat,ugyanaz a típus,de felszerelve túradobozokkal,bukócsővel, áprilisig műszakival, és a képek alapján sokkal jobb állapotban és még egy kicsit olcsóbb is!
  KB éjfélig tanakodtunk a párommal,hogy mi legyen! Az egyik Sárváron,a másik Budapesten. Reggel merre induljunk? Az utánfutó és az autó indulásra kész,Iratok és a pénz bekészítve,és nem tudtuk,hogy mi legyen,mert-hát azért Bajáról másfelé kell indulni Sárvárra,és másfelé Pestre. Végül a piros mellett döntöttünk. Ilyen hirtelen,még nem választottam motort.
  Reggel az indulásnál közöltük Tollékkal" Nem Pestre megyünk! Egy kicsit hosszabb lesz az út!" reggel 7-től délután 5-ig autóztunk ,de megérte! Persze este ünneplés ezerrel! :hura:
  A motor nagyon rendben van.,csak egyenlőre a lábam nem ér le,de ez is meg lesz oldva,mert a BajaTeam nem ismer lehetetlent!:D:D DSC_0021[1].JPG 37413[1].jpg
  ekime6, Hajos, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.