Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Ez a bejegyzés csak azért, hogy nehogy lelankadjon bárkinek is, illetve a konkurencia se érezze jól magát! ;-)

    Rohadtul semmi köze a motorozáshoz, csak írhatnék van:)

    Olvasgatom a fogyasztóvédelem honlapját ( www.fogyasztovedelem.hu ) . (Merthogy a nyúl pankrációra készül egy büdös görény céggel, akik nem hajlandóak foglalkozni N. gondjaival, és igen már másodszorra basztak visszahívni. N.-el is ezt csinálták a buzik. )
    Nem is ez a lényeg. Van egy üzenőfal az oldalon, ahol lehet üzenni a fogyasztóvédelemnek. Nem nyafogni, meg panaszkodni, meg nyígni, mert kilukadt a cipő, meg leszakadt a kínai kabátról az akasztó, meg elgurult róla a gomb, mert arra ott az emilcím ahol védik a fogyasztót.. Erre mivel van tele az üzenőfal?? Na mivel? Olyan panasz-áradattal, hogy beszarsz!! Olvasgasd és lehet vinnyogva röhögni, meg térdet csapkodni, meg sírva mulatni azon mennyi egyszerú gyermeke él ezen a Földön a Jóistennek:)Hogy emberek milyen picsa dolgokért képesek hülyét csinálni magukból, az kész tanulmány!
    De nem bírom ki, hogy ne idézzek mindenki okulására!
    Íme:
    Tisztelt Fogyasztóvédők!

    Vásároltam egy Philips Avent kézi mellszívó készüléket, kb. 14ezer forintos áron.
    A készülék fő része (műanyag) rendeltetés szerű használat mellett eltörött (kb. 4 hónappal a vásárlás után).
    A mellékelt tájékoztató a 151/2003 kormányrendeletre hivatkozva azt írja, hogy nincs jótállási kötelezettségük.
    Kérdéseim:
    - A mellszívó készülék nem minősül gyógyászati segédeszköznek, vagy készüléknek? (Ilyen esetben járna garancia.)
    - Ha nem jár garancia, nem is tehetek semmit? Ezek szerint akár pár héttel a vásárlás után is tönkremehetne a 14ezer forintos készülék, akkor sem tehetnék semmit? válaszukat előre is köszönöm,
    Keresztes László




    El tudom képzelni amint írják a választ:

    Kedves László..

    :) :) :)

    És ezt nem én találtam ki, (sic) ott van nézd meg!

    :)
    ny
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Na az nem mindig van. Írni meg csak úgy lehet! A nyulaknak meg főleg!
    Kis ihlet= kis írás. Ez olyan mint a mondjuk aa most nem jut eszembe! Na azt is csak akkor lehet, ha van kedved hozzá. Ha nincs akkor abbóül semmi jó nem származik.
    Majd beszélek N.-el kép ügyben:cool:. De asszem nincs olyan kép ahol mind a hárman rajta vagyunk. Olyan van ahol ő van a kedvesével, vagy olyan ahol velem és a kedvese nincs ott. Nahh majd beszélek vele..

    Mondtam már, hogy folyt. köv??
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Nahh nem ám komolyan:)
    Jelentem N ma sikeresen regisztrált ide, foggggalmam sincs milyen nickkel.

    Szilveszter után itt ült a gépemnél és rátévedt a csamklub.hu-ra. Bóklászott itt, majd egyszercsak megakadt a szeme a következőn: a nyúl bejelentkezve!
    -Te itt regisztrálva vagy?
    -Hát kizárólag azért, mert itt kerestem neked ajándékötletet karácsonyra!
    -Ahamm..
    És néz rám sandán..
    -Meg kicsit blogoltam is rólunk!
    Benggg! Ezerrel elkezdett olvasni, amiben persze semmi kivetnivaló sincs.
    Ma be is regelt, mert nem tudja otthonról olvasni, amiket itt összeírok:-DDD
    Jahh és feltétlenül kell majd írnom arról, hogy miért nem kell kimosni a mosógépben a motoros kesztyűt, illetve az első közös utunkról, ahol őt majdnem szétvetette az elmebaj mert nem tekerhette meg a jószág szarvát mert én be voltam tojva mögötte!
    :D

    Ezek jönnek majd:)
    ny
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Nahh! Jól vagytok?

    Szilveszter? Jó vol?
    Jól van!!

    Nahh az úgy volt, hogy végülis felkuporodtam N. mögé a vágódeszkára. ( Akkor még nem láttam milyen is amikor egy motoron gyakorlatilag nincs az utasnak hely..)
    Rövid eligazítás:
    -Támaszkodj a tankra és indulunk!!

    Oké b..meg, azt értem én, hogy mi lesz ha fékezünk, támaszkodok a tankon. De mi a picsa lesz, ha gyorsítunk? Én akkor egyből leesek hátul és minimum meghalok!
    Azért csak felküzdöttem magam az eszközre és lesz ami lesz alapon előre szóltam:
    -Mehetünk!

    Ott gyorsításról nem volt szó. Egyesben bénán gurulás volt. Én fostam, hogy leperecelek hátra, ő meg nem mert sem gyorsítani, sem lassítani. Éppen csak gurultunk egy kicsit. Kb 274 méter tettünk így meg ő egy kurva nagy hátizsákkal a hátsó ülésen én meg azzal a biztos gondolattal, hogy itt ért véget az én rövid ám sikertelen motoros karrierem..

    Később még mentünk azért :cool:
    Nem 16,5km/h-val:)
    Szegecs kedveli ezt.
  5. Most mindenki szépen menjen el bulizni aztán holnap folytatom a mesét!
    :)




    Legyetek illatosak!:)
    Szegecs kedveli ezt.
  6. Az úgy volt, hogy a kötelező gimis simsonos-verhovinás kalandokon kívül tényleg nem volt motoros élméneym. Illetve volt kettő:
    Tóni barátom életében nem először elvesztette az eszét és vett egy motort, csinált jogsit és elvitt egy asszem 125-ös suzukival. Nem nagyon fogott meg a dolog, mert ő egyre nagyobb motorokat vett később, én meg nem.
    Akkoriban jó osztrák főnököm közlekedett egy HD Electra Glide-al. Nahh mondom csak föl kéne ülni arra a jószágra, mert azéé az mégiscsak egy szép darab vas volt! 1400ccm háromszáz-sok kiló. Nem is értettem akkor, hogy is lehet egy ilyen kurva nehéz vackot álló sztenderre húzni. Ha csak az oldaltámaszon állt akkor is összeszorított farpofákkal kellet "talpra" tenni és sűrűn fohászkodni a Megváltóhoz, nehogy az istenverte szerkezet elkezdjen a másik irányba dőlni, mert akkor elmondhattam volna, hogy utolsó szavaim így hangzanak: Ohh du scheisse! Andreas! Agyonnyom ez a szar!!

    De nem nyomott:)

    Ezek után felülni a CBR-re maga volt a felüdülés. Olyan "kis" könnyű volt a HD után. Persze mindez a garázsban történt, és csak akkor eszméltem rá arra, hogy itt bizony előbb-utóbb nekem ezzel a motorral nem csak mint utas, hanem mint "motoros" ( értsd: egyedül;-) ) mennem kell, mikor N kurtán rám szólt:
    -Majd holnap mész vele!
    Nyeltem egy nagyot és nem tudtam megérem-e a másnap estét..

    De megértem;-)
    Folyt köv.
    :)
    Szegecs kedveli ezt.
  7. Így negyven felett néha megbolondul a férfiember. Ez tény.
    Bolondulásom okát és mikéntjét alant olvashatjátok, avagy hogyan fordul ki magából a világ, illetve hogyan is lettem én kicsit motoros. A nézőpont teljesen sajátos és talán némelyeknek meglepő is.

    A jó sorsom ( és tényleg jó) összeismertetett egy lánnyal, akiről csak annyit tudtam, hogy nem teljesen normális, ( ezt ma is vallom:) ) és azt, hogy motorozik. Akkor még nem is sejtettem, hogy mi egyszercsak egy pár leszünk de ez egy teljesen más történet..
    Előre kell bocsájtanom a történelmi hűség kedvéért, hogy nekem az életemből kimaradtak eddig a motorok.
    Szóval tudtam, hogy csaj létére motorozik. Oké. Hát hogy motorozik egy csaj? Vesz egy valami kis izé motort és motorozgat. Mondjuk nyócvannal. Meg van valami lepukkant motorja. Meg a faszik akikkel motorozik azok megvárják mire utóléri őket és megtűrik maguk közt.
    Aztán mikor másodszorra találkoztunk, mondtam neki, hogy mutassa máá meg azt a jószágot, ha már annyira emlegeti. Levitt a garázsba, kinyitotta az ajtót és ott állt egy motor. Mondom, egy MOTOR! Egy nem lepukkant, nem kicsi, nem lassú,nem lepukkant, csodálatos jószág! ( CBR 600F)
    Háde mondom ez basszus nem is kicsi, nem is öreg nem is csoffadt! Hejj ez kurva jól néz ki!!Aztán persze ott a garázsban csak meghallgattuk, milyen mikor 15 000 körül forog:-D

    Egy dolog azonban már akkor feltűnt nekem, mégpedig az, hogy olyan végtelen szenvedéllyel beszél a motorról, a motorjáról és magáról a motorozásról, hogy az fantasztikus! És nagyon sok csajnál látom ezt a szenvedélyt!! Ha nem élem át vele és nem szeretteti meg velem ezt az egész életformát, ha nem megyünk együtt sok-sok kilométert nem érteném ezt a lelkesedést!
    Szerintem sokkal szenvedélyesebbek a csajok ha motorról van szó, mint a pasik. Vagy csak egy pasitól természetes? Nem hiszem.
    Persze a garázs után felültetett maga mögé!!:)
    Majd azt is elmesélem, úgyhogy folyt.köv!
    Szegecs kedveli ezt.